Lounais-Häme

JYP-hyökkääjää päähän taklanneelle jenkkipakille kolmen CHL-ottelun panna

Jyväskylä
10.09.2018, 20:40

Urheilu-uutiset

JYPin hyökkääjä Markus Jokista päähän taklanneelle yhdysvaltalaispuolustajalle on langetettu kolmen ottelun pelikielto jääkiekon Mestarien liigassa, tiedotti CHLnettisivuillaan maanantaina. Slovakialaisseura BanskaBystricanBenjamin Marshall taklasi Jokista päähän sunnuntain ottelussa Jyväskylässä. Taklaus tapahtui kolmannen erän loppuhetkillä. JYP voitti ottelun 6-0.
– Hän on aivotärähdyspotilas. Paranemisaikataulua ei voi arvailla. Tiedämme sitten paremmin, kun hän pääsee treeneissä kokeilemaan, uusiutuuko se vai tuleeko paha olo ja niin edelleen. Aikatauluista ei ole kenelläkään siis vielä arviota antaa, JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarikertoi MTV Sportille.
JYP on lohko H:ssa toisena, BanskaBystrica neljäntenä. Lohkovaihetta on jäljellä kaksi kierrosta.

Jääkiekkoliitto irtisanoutuu Leijonien joukkueenjohtajan tv-kommenteista

Jääkiekkoliitto irtisanoutuu miesten maajoukkueen joukkueenjohtajan Mika Kortelaisen sunnuntaisista tv-kommenteista. Liitto otti asiaan kantaa Twitterissä.
Kortelainen toimii C More -kanavan televisiostudiossa asiantuntijana. Hän paheksui ronskein kielikuvin CHL-liigassa JYPin kohdanneen BanskaBystrican amerikkalaispelaajan taklausta.
– Tuosta pitäisi painaa niin huolella turpaan totajätkää, että hän saisi itsekin aivotärähdyksen, Kortelainen oli Ilta-Sanomien mukaan sanonut.
– Varomaton lausunto törkeästä, lajiin kuulumattomasta taklauksesta ei edusta Jääkiekkoliiton arvomaailmaa, Liiton Twitter-tilillä linjataan.

http://www.championshockeyleague.com/en/news/benjamin-marshall-receives-suspension
https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/chl/artikkeli/chl-ssa-rumasti-telottu-jyp-hyokkaaja-karsii-aivotarahdyksesta-sairasloman-pituus-viela-mysteeri-aikataulua-ei-voi-arvailla/7066250#gs.LEsQ4y0
https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005821457.html
https://twitter.com/leijonat/with_replies

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti