Lounais-Häme

K-Supermaket Härkätie palkittiin Varsinais-Suomen parhaana

K-Supermarket Härkätie Somerolta on palkittu Varsinais-Suomen parhaana K-Supermarkettina muun muassa kaupan pitkäjänteisestä kehittämisestä asiakkaiden tarpeet ja kilpailutilanne huomioiden.

K-Supermarket Härkätien voittoa perusteltiin seuraavasti: Kauppiaspari teki erinomaisen paluun kauppiasuralle monen välivuoden jälkeen. Innovatiivinen ote näkyy ja kauppaa on kehitetty pitkäjänteisesti paikallisten asiakkaiden tarpeet ja kilpailutilanne huomioiden.

-Kiitos asiakkaillemme ja henkilökunnallemme. Meidät on otettu Somerolla hyvin vastaan, joten paluu on ollut helppoa. Aiomme jatkaa kaupan kehittämistä. Mottonamme on paljon pieniä parannuksia, joten palautetta saa ja kannattaa antaa, kauppias Mika Pukkila kertoo.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Tänä vuonna vuoden parhaan tittelin nappasivat Pasi ja Anne Saarinen K-Supermarket Kasarmista Helsingistä. Valtakunnallisesti jaettiin lisäksi Vuoden myynnin tekijän palkinto, jonka sai K-Supermarket Itäpoiju Uudestakaupungista, ja Vuoden tulokas -palkinto, jonka sai Tobias Eriksson, K-Supermarket Kompass Kemiöstä. Alueellisesti parhaina palkittiin kaikkiaan kahdeksan kauppaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic