Lounais-Häme

Kaahareilla raskas kaasujalka Forssassa ja Tammelassa

Poliisia työllistivät raskaalla kaasujalalla varustetut kuljettajat sunnuntai-iltana.

Valtatiellä 10 Tammelan kohdalla poliisia vastaan ajoi henkilöauto, jolla oli nopeutta 165 kilometriä tunnissa 80:n rajoitusalueella. Iltakahdeksan aikaan pysäytetty kuljettaja oli paikkakuntalainen 1999 syntynyt nuorukainen, jonka ajokortti lähti poliisin huomaan. Syyte odottaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Niinikään sunnuntai-iltana poliisi havaitsi Koijärvellä valvonnan yhteydessä ajokin, jonka vauhti oli 80:n alueella 150 kilometriä tunnissa. Hieman ennen kello 21:tä poliisi yritti pysäyttää ajokin, mutta kuljettajan onnistui väistää yritys pientareen kautta.

Auto jatkoi matkaa kohti Forssaa tuntinopeuden vaihdellessa 130 ja 160 kilometrin välillä. Useampi poliisipartio yritti ajokkia pysäyttää, mutta kuljettaja onnistui muun muassa väistämään poliisin piikkimaton.

Ajoneuvoa ei lopulta saatu pysäytettyä, mutta rekisterinumeron perusteella poliisilla on vahva epäilys, kuka ratin takana oli.

Poliisi muistuttaa, että vaikka kevättä olisikin rinnassa, ajonopeudet olisi syytä pitää rajoitusten mukaisina. Varsinkin varjopaikoissa voi vielä olla hyvinkin liukasta. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti