Lounais-Häme Somero

Todennäköisesti henkirikoksen uhriksi joutuneen somerolaisnaisen ruumis on yhä kateissa

Ajoneuvo, jonka kyydissä kadonnut on mahdollisesti ollut katoamisajankohtana (Volvo V70). Kuva: Keskusrikospoliisi *** Local Caption *** Ajoneuvo, jonka kyydissä kadonnut on mahdollisesti ollut katoamisajankohtana (Volvo V70). Kuva: Keskusrikospoliisi

Kesäkuun alussa kadonneen ja poliisin epäilyjen mukaan henkirikoksen uhriksi joutuneen 21-vuotiaan somerolaisnaisen ruumis on yhä kateissa, kertoo MTV.

Varusmiespalvelusta suorittanut Milla Aronen katosi kesäkuun alussa ollessaan kotipaikkakunnallaan viikonloppuvapaalla.

Viimeinen havainto Arosesta tehtiin lauantai-iltana 8. kesäkuuta hänen kerrostalokotinsa pihalla Someron keskustan tuntumassa.

Heinäkuussa tapausta alettiin tutkia epäiltynä henkirikoksena, sillä poliisitutkinnan perusteella Aronen ei kadonnut omasta tahdostaan. Poliisi pyysi muun muassa vihjeitä Arosen omistaman auton ja toisen henkilöauton liikkeistä.

 

Tapausta tutkiva keskusrikospoliisi (KRP) on jo aiemmin tiedottanut epäilevänsä, että Aronen joutui henkirikoksen uhriksi. Rikosnimikkeenä tapauksessa on tappo.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen kommentoi MTV:lle, että Arosen ruumista ei ole toistaiseksi löydetty.

Vielä syyskuussa poliisi ei kommentoinut, oliko ruumis kateissa vaiko löydetty. Toivosen mukaan poliisilla on näkemys siitä, mistä ruumista kannattaa etsiä. Poliisi ei kommentoi tarkemmin etsintöjä, mutta Toivonen kertoo, että etsintöjä on tehty maastosta ja vesistöistä.

Aiemmin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Arosta on etsitty kesän aikana ainakin Someron seudulta ja etsinnöissä on käytetty sukeltajia.

Elokuun lopussa Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi asiassa todennäköisin syin taposta epäiltynä vuonna 1995 syntyneen miehen. MTV:n saamien tietojen mukaan poliisilla ei ole tällä hetkellä muita epäiltyjä.

Uusimmat

Fingerpori

comic