Lounais-Häme Tammela

Kadonnut nainen löytyi Tammelassa – Oli pudonnut isoon ojaan

Pari tuntia kateissa ollut nainen löytyi isosta ojasta kylmissään, mutta olosuhteisiin nähden muuten hyväkuntoisena.
Kuvituskuva. Kuva: Kimmo Penttinen

Kadonnut nainen löytyi Tammelassa keskiviikkona iltapäivällä. Pari tuntia kateissa ollut nainen löytyi isosta ojasta kylmissään, mutta olosuhteisiin nähden muuten hyväkuntoisena.

Hämeen poliisista kerrotaan, että vuonna 1952 syntynyt nainen oli eksynyt Pappilan kylän alueella, kun hän oli lähtenyt poimimaan kukkia. Hänen miehensä oli lähtenyt marjametsälle ja palattuaan kotiin mies ei löytänyt vaimoaan mistään. Mies teki poliisille ilmoituksen kadonneesta vaimostaan kello 12.20.

Naista lähtivät etsimään poliisipartio, koirapoliisi ja naapurit. Etsinnöissä käytettiin myös dronea. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa oli myös hälytetty apuun, mutta sitä ei kuitenkaan tarvittu, kun naapuri löysi naisen isosta ojasta, jonne hän oli pudonnut. Nainen löytyi noin 300 metrin päästä kotoaan hieman kello 14 jälkeen.

Poliisin mukaan nainen ei päässyt ojasta omin avuin pois eikä hän sairautensa vuoksi pystynyt kommunikoimaan puhelimessa. Nainen autettiin ojasta ylös ja ensihoito kävi tarkistamassa hänen kuntonsa. FL

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic