Lounais-Häme

Kahdella maalilla kolme pistettä FPS:lle

Alemman keskikastin D-Kiekko piti FPS:ää ahtaalla sunnuntaina Jyväskylässä. Vahva viimeinen erä käänsi kuitenkin ottelun Palloseuralle, joka otti vähämaalisessa pelissä kolme pistettä 1–2 (0–0, 1–0, 0–2) -lukemilla.

-Päällimmäisenä mielessä on kolme pistettä, siinä mielessä hyvä peli. Vähän oli paikkoja molemmilla joukkueilla, loppupeleissä paremmat paikat taisivat olla meillä, FPS:n valmentaja Asko Rantanen kertoi.

 

Avauserä Jyväskylässä mentiin maalitta. Pelin ensimmäistä osumaa saatiin odottaa 38. minuutille asti, jolloin Juuso Tapper vei isännät johtoon ylivoimalla.

FPS kuittasi tasoihin kolmannen erän alussa. Jukka-Pekka Kurtelius polki karkuun Palloseuran pelatessa alivoimalla ja teki varmasti 1–1-maalin.

Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 57.07. FPS:n Eetu Moberg avasi kauden maalitilinsä maukkaaseen paikkaan, kun iski rystyltä FPS:lle 1–2-voittonumerot.

-Onneksi saimme nousun kolmanteen erään. Pelillisesti ei ihan parasta, mutta hyvä merkki on, että noustaan takaa voittoon. Jaksetaan uskoa siihen omaan tekemiseen.

Rantasta miellytti kippari Mobergin onnistuminen.

-Nyt tuli osuma oikealle miehelle. Paikkoja on ollut, mutta sisään ei ole mennyt. Onnistumisia kuitenkin tulee, kun jaksaa yrittää, Rantanen tuumi.

Vastustaja sai täyden tunnustuksen valmentaja Rantaselta. Vaikka D-Kiekko on Suomi-sarjassa vasta 12. sijalla, ei joukkue myy nahkaansa halvalla.

-Pirun yritteliäs porukka, paineistaa koko ajan. Aktiivinen, hyvin luisteleva joukkue.

 

Voitto nosti FPS:n 47 pisteen ja tukevoitti asemia Suomi-sarjan kärkikvarteissa. Alkavalla viikolla joukkueella on kaksi peliä, kun se kohtaa perjantaina Huntersin Porvoossa ja lauantaina AIK/Laserin kotijäällä Forssassa. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic