Lounais-Häme Forssa

Kahvihuone koristeltiin ämpärein, kun Forssan myymäläpäällikkö Tiina Virtanen valittiin vuoden tokmannilaiseksi

Humppilalainen Virtanen pokkasi palkinnon konsernin 3 700 työntekijän joukosta.
Forssan Tokmannin myymäläpäällikkö Tiina Virtanen aikoo viedä saamansa Vuoden tokmannilainen -pystin kahvihuoneesta myymälän puolelle vitriiniin, jotta asiakkaatkin näkevät sen. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Tokmannin myymäläpäällikkö Tiina Virtanen aikoo viedä saamansa Vuoden tokmannilainen -pystin kahvihuoneesta myymälän puolelle vitriiniin, jotta asiakkaatkin näkevät sen. Kuva: Lassi Puhtimäki

– Likat olivat pistäneet paikat koreeksi, myymäläpäällikkö Tiina Virtanen naurahtaa.

Kun hän palasi Tampereen Kick off -tapahtumasta työpaikalleen Forssan Tokmanniin, vyöryi kahvihuoneesta vastaan ilmapalloja, ämpäreitä, kakkua ja onnitteluja.

Koko työporukalle on iso juhlan aihe, että Virtanen valittiin konsernin 3 700 työntekijän joukosta ensimmäiseksi vuoden tokmannilaiseksi.

– Se tuntuu superhienolta. Olen sen verran työteliäs, ettei työtahti varmaan hiipuisi muutenkaan, mutta kyllä tämä innostaa entisestään tekemään.

Kaikkeen mahdolliseen mukaan

Virtasella asiakkaiden ja Tokmannin etu on koko ajan mielessä.

Kunniakirja kuvaa hänen olevan ratkaisukeskeinen, uutta rohkeasti kokeileva, yhteistyötaitoinen sekä sisäistä yrittäjyyttä ja positiivista palveluasennetta omaava.

– Lähden aina kaikkeen mahdolliseen mukaan, Virtanen selventää.

Viime vuonna hän oli mukana tekemässä konsernille asiakaspalvelun koulutusmateriaaleja ja kiersi kouluttamassa ympäri Suomen. Seuraavaksi hän suunnittelee jatkokoulutusta.

Asiakaspalvelu on Virtaselle sydämen asia ja parasta työssä.

– Itsellä on aina ollut halu olla ihmisten lähellä.

Tiina Virtasen osaamisesta pääsevät hyötymään muutkin kuin oma työyhteisö Forssan Tokmannissa. Virtanen kiertää kouluttamassa asiakaspalvelua ympäri Suomen. Kuva: Lassi Puhtimäki.

Ura alkoi Humppilan Säästöpörssistä

Hänen kaupallinen uransa alkoi jouluapulaisena Humppilan Säästöpörssista. Tokmanni-ketjussa Virtanen on työskennellyt 16 vuotta, joista kolme vuotta myymäläpäällikkönä.

Hän vastaa myymälästä, henkilökunnan hyvinvoinnista ja valikoimasta.

– Huolehdin, että meiltä löytyy kaikki, mitä asiakkaat toivovat. Sen takia täällä ollaan.

Tokmannin Forssan myymälä luokitellaan ketjussa suuryksiköksi. Sen vahvuuksina Virtanen pitää hyvää sijaintia ja henkilökohtaista palvelua.

– Forssassa niin henkilökunta kuin asiakkaatkin ovat mukavia ja tervehtiväisiä. Täällä ei hätkähdetä, kun sanoo kassalla hyvää päivän jatkoa.

Kunkku-koira on asiakkaillekin tuttu

Iloisen, reippaan ja ihmisläheisen asiakaspalvelun merkitystä korostetaan myös Forssan Tokmanniin tuleville tettiläisille, harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille.

– Meillä opiskelijat pääsevät tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä ja heidät otetaan reilusti vastaan.

– On ihanaa, että meille halutaan tulla. Opimme molemmat toisiltamme.

Virtanen on joukkuepelaaja myös töiden ulkopuolella. Hän harrastaa pesäpalloa, lentopalloa ja salibandya, minkä lisäksi iso osa vapaa-ajasta kuluu koirien kanssa.

Humppilan kodissa tassuttelee neljä koiraa, joista Kunkku-kultainennoutaja on tuttu myös asiakkaille.

– Se on Tokmannin joulukoira, joka esiintyy omassa Facebook-markkinoinnissamme. Joulun alla Kunkku on ilahduttanut asiakkaita rapsutuspäivässä. FL

Vuoden tokmannilainen Tiina Virtanen tarjoaa Forssan Tokmannissa kakkukahvit pe 24.1. klo 10–17.

Fingerpori

comic

Näkoislehti

1.4.2020

Uusimmat