Lounais-Häme

Kaikki Palloseuran omissa käsissä

FPS kohensi lauantaina asemiaan Suomi-sarjan alemmassa jatkosarjassa. Palloseura haki tärkeät pinnat 3–7 (1–1, 0–2, 2–4) -voitolla Jyväskylästä ja nousi sarjassa kahdeksaan pinnaan. Tasainen sarja ratkeaa tänään sunnuntaina, kun joukkueet pelaavat viimeisen kierroksen.

-Leikkisästi sanottuna hoidimme nyt välierän, sunnuntaina on edessä loppuottelu. Hienoa, että kaikki on omissa käsissä. Voittoa haetaan ja voitto otetaan, FPS-valmentaja Santeri Immonen sanoi.

Lauantain D-Kiekko-ottelun avauserä oli sekavaa peliä, liekö aikaisella alkamisajalla (klo 13) osuutta asiaan? Isännät menivät ylivoimalla johtoon, mutta FPS tasoitti erän lopulla Jeffrey Lawmanin osumalla.

-Tasoitusosuma oli meille tärkeä. Olimme altavastaajina avauserässä, mutta maalin jälkeen peli alkoi kääntyä meille.

FPS piti D-Kiekon toisessa erässä nollilla ja petasi Kasper Elon ja Ville Kivilän osumilla hyvät asemat päätöserään. FPS pelasikin viimeisen 20-minuutisen fiksusti, puolusti sitkeästi ja iski terävästi vastaan.

FPS-osumista erässä vastasivat Erik Nilsson, Toomas Veijola, Jeffrey Lawman ja Kasper Elo.

-Maalien tekeminen onnistui nyt hyvin. Paikkoja oli useampaankin, mutta seitsemän maalia ei ole huonosti. Tärkeää oli myös Joonas Laaksosen hyvä peli maalilla, hän tuurasi hienosti kuumeista Toni Pohjosta, Immonen totesi.

Palloseura kohtaa tänään jatkosarjan päätöspelissä Joensuussa Kiekkokoplan. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti