Lounais-Häme

Kaisa Lepola uusiin tehtäviin

Forssan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kaisa Lepola (sd.) vaihtaa työpaikkaa. Lepola aloittaa Lopen kunnan sosiaalihuollon erityisasiantuntijana syyskuun alusta. Viran tehtävänkuva on laaja ja se sisältää esimerkiksi sosiaalijohtajan sijaistamisen tarvittaessa.

Lepola on tämän kuun alussa irtisanoutunut Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän sosiaalihuollon kehittämispäällikön tehtävästä ja viime joulukuusta aloittamastaan sijaisuudesta hyvinvointikuntayhtymän lastensuojelun päällikkönä. Sijaisuus olisi kestänyt tämän vuoden loppuun.

Lepola kertoo, että häntä on kosiskeltu jo aiemmin töihin Lopelle, koska hän toimi Lopella johtavana sosiaalityöntekijänä vuosina 2009-2011.

Lepola sanoo työn sijoittumisen Lopelle helpottavan hänen asemaansa forssalaisena kaupunginvaltuuston puheenjohtajana ja päätöksentekijänä jääviyskysymysten poistuessa.

Lepola aloittaa uudessa virassaan syyskuun 1. päivänä. Ennen siirtymistään hyvinvointiyhtymän tehtäviin Lepola oli kolme vuotta sosiaalijohtajana Jokioisilla.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti