Lounais-Häme

Kakkosia kehiin Special-karsinnoissa

Pilvenmäellä ajetaan perjantaina pikkupakkasessa, mutta kaviouralla sekä pelaajien keskuudessa riittää lämpöä senkin edestä. Karsintalähdöt ovat tasokkaita ja monelle osanottajalle Special on myös koko kauden pääkilpailu.

Tietää sitä, että ravureita on viritetty juuri tätä koitosta varten ja näin isotkin yllätykset ovat mahdollisia.

Kun T4-peliä lähtee perkaamaan, niin jonkinlaiseksi perusriviksi syntyy kakkosen pötkö. Sitä voi kokeilla myös kertaistettuna, mutta varovaisemmat pelaavat leveämmästi ja varman päälle.

Mäki-Tulokkaan tallin Heidi Ale on jo ennakkoon ollut koko Specialin suurin ennakkosuosikki ja sitä se on oikeutetusti edelleen. Tamman tämän vuoden tulosrivi on komeata katseltavaa ja valmentaja on treenannut sen huippuiskuun. Monelta kuitilta löytyvät myös Stampede Alley ja Lovetown.

Toisessa kohteessa numerolla kaksi juoksee Ali Baba Rajmar ja se lienee niukka suosikki. Outrageous Broline, Tim Hannibal, Maxx Birdland kuten myös Cute Cat ovat myös kuntonsa näyttäneet.

Racehill Victoryn taulu on koreassa kunnossa ja Jarmo Saarela ladannee sillä keulaan. Ruunan numero on muuten 2. Backspin lähtee matkaan sen takaa ja on tilaa saadessaan kirissä huippuvaarallinen kuten Vermossa nähtiin.

T4-pelin päätöskohteessakin suosikki on kakkonen ja se on Micky Man ohjissaan Tapio Perttunen. Wild Coltsin lähtee kovaa ja reipasta matkavauhtia toivoo myös takarivistä starttaava Dream And Hope.

Vihjeet Pilvenmäelle perjantaiksi:

1. Neve Di Gio (11), Amour Mirage (3), Vivaldi Avenger (7)

2. Salama Aino (7), Keitaan Sanja (12), Tulen Ihme (6)

3. Make Me Happy (4), Like You (6), Astaire America (1)

4. Heidi Ale (2), Lovetown (10), Stampede Alley (3)

5. Ali Baba Rajmar (2), Tim Hannibal (12), Outrageous Broline (4)

6. Racehill Victory (2), Backspin (9), Yakuza (5)

7. Micky Man (2), Wild Coltsin (5), Dream And Hope (11)

8. Hilin Ihme (2), Iro-Neito (1), Muiston Prinssi (12)

9. Bid On Kemp (6), Rally Troll (10), Amour Kemp (9)

10. Black Ice Boost (8), Baron De Rive (5), Black Sleight (7)

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti