Lounais-Häme

Kaksi henkilöautoa kolaroi Hämeenlinnassa – Toisen epäillään ajaneen päin punaisia

Kuva: Kimmo Penttinen

Moottoritiellä eli valtatie 3:lla sattui ennen klo 14 perjantai-iltapäivänä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisina kolme henkilöautoa.

Yksi autoista oli osunut viereisellä kaistalla ollutta autoa kylkeen sillä seurauksella, että osuman saanut auto oli lähtenyt heittelehtimään. Heittelehtinyt auto oli osunut tilanteessa kolmanteen autoon.

Heittelehtimään lähteneen auton kuljettaja oli kuvannut ohituksen jälkeistä tilannetta kiilaukseksi. Kiilannut auto oli jatkanut matkaansa. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Ohittaneen auton kuljettajaa ei ollut perjantaina alkuillasta vielä tavoitettu, mutta poliisilla on tiedossa ohittaneen auton rekisterinumero.

 

Kaksi muuta tilanteessa osallisina ollutta autoa sai peltivaurioita. Toinen autoista ajautui ojaan ja toinen osui suojakaiteeseen. Tilanteessa osallisina olleet henkilöt paikalta poistuneen auton kuljettajaa ja mahdollisia matkustajia lukuun ottamatta olivat ensihoitajien tarkastettavina, mutta olivat päässeet autoistaan pois omin jaloin.

Onnettomuus sattui Goodmanin ylikulkusillan läheisyydessä. Moottoritien Tampereen suuntaan johtava kaista oli onnettomuuden takia hetken aikaa kokonaan suljettu.

Uutinen päivitetty poliisin tietojen osalta 4.1. klo 18.03.

Uusimmat

Näkoislehti

24.9.2020

Fingerpori

comic