Lounais-Häme Forssa

Kaksi kolmannesta kelvollista, loppu FoKoPolta huonoa

FoKoPo pehmeni liian helposti Raidersin prässissä.
Sentteri Gilbert Talbot nosteli FoKoPolle 24 pistettä B-divisioonajoukkue Raidersia vastaan.

A-divisioonan viikonvaihteessa aloittava FoKoPo kärsi kauden viimeisessä harjoitusottelussa harmittavan tappion, kun se taipui lopun hölmöilyn takia järvenpääläiselle Raidersille lukemin 97–104 (60–48). FoKoPo oli marssimassa selvään voittoon, kunnes Raiders alkoi prässätä ja nousi takaa ohi.

FoKoPo tuntui suorastaan sulavan, kun vastustaja laittoi hieman painetta. Syötöt karkailivat mihin sattui, eivätkä heitot enää uponneet. Kun puolustuskaan ei kiinnostanut, JKS:n seuraaja Raiders kiitti ja pokkasi voiton.

– Näin siinä käy, kun ei jakseta keskittyä. Emme kaatuneet prässiin, vaan omaan huonoon tekemiseen, totesi pettynyt FoKoPo-valmentaja Jouni Grönroos.

 

FoKoPo vei eilisillan pelin avauspuoliskoa , mutta Raiders pysytteli tuntumassa. FoKoPo nosteli pinnoja pääosin korin läheltä, vieraat ratkoivat kauempaa.

FoKoPo pelasi hyvin toisen jakson lopun ja nykäisi 12 pisteen taukojohdon 60–48.

Koripojat tuli toiselle puoliajalle vahvasti ja karkasi parhaimmillaan 21 pinnan johtoon. Peli näytti jo ratkenneelta, kun Raiders alkoi prässätä aggressiivisesti. Tämä tuotti suuria vaikeuksia kotijoukkueelle, jonka peli sekosi täysin.

Raidersin käydessä päälle FoKoPon johto mureni pala palalta. Vierasjoukkue nousi johtoon viimeisen neljänneksen puolivälissä, eikä enää luovuttanut asemia, vaikka FoKoPo tuli vielä kerran peliin mukaan viimeisellä minuutilla.

– Onneksi tämä oli harjoituspeli. Jos lähdet sarjaan pelaamaan mitä vaan ottelua näin, varmaa on, että takkiin tulee, sanoi Grönroos ja poistui koppiin antamaan palautetta joukkueelleen.

FoKoPon pisteykkönen oli 30 pinnaa pussittanut ja 14 levyria kahminut laituri Isaac Williams. Nuorista pelaajista vakuuttavimmin esiintyi turhan pienelle peliajalle jäänyt Sauli Näppinen.

Vieraiden paras oli peräti 33 pistettä upottanut amerikkalaislaituri Jordan Jacks.

FoKoPo aloittaa A-divisioonapelit sunnuntaina Oulussa NMKY:tä vastaan. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic