Lounais-Häme

Kaksi metriä kaakkoon päin - Myllykadun liittymä siirtyy torstaina

Saneeraus siirtää Myllykadun tielinjaa korkeimmillaan parin metrin verran kaakon suuntaan. Turuntien kohdalla muutos on suurimmillaan, kun uusi katulinja lohkaisee palan nykyistä puistoa. Forssan tekstiilimuseolle vievän Uittotien liittymässä tielinja säilyy lähes ennallaan.

Työt aloitettiin viime viikolla ja saneeraus jatkuu marraskuun loppuun. Liikennettä ei Myllykadulla ole tarkoitus katkaista, mutta työ haittaa liikennettä jonkin verran.

Töiden aikana alueella liikuttaessa kannattaakin kulkea varovasti. Myllykadun saneerausta tekevän Forssan ympäristöurakoinnin Petteri Mikkola kertoo, että työkoneiden kuljettajat pyrkivät väistämään tiellä autoilevia, mutta lyhyitä ajoittaisia katkoksia liikenteeseen kapealla tiellä voi tulla.

-Rantalanmäen alueen läpi pääsee kulkemaan vaihtoehtoisiakin reittejä suhteellisen vaivattomasti, joten työmaa kannattaa kiertää mahdollisuuksien mukaan, Mikkola sanoo.

Myllykadun kautta pääsee jatkossakin Uittotien pysäköintialueelle. Sen sijaan puiston halki kulkeva kevyen liikenteen väylä on Uittotien kohdalta katkaistu.

Tietyöstä kertovia liikennemerkkejä on Pusurinkadulla ja Koskenrannankadulla.

 

Saanerauksen yhteydessä Myllykatua siirretään ulommaksi kadunvarren kiinteistöistä. Forssan kunnallistekniikan päällikkö Tero Tiensuu kertoo tielinjan olevan niin lähellä kiinteistöjä, että talvella aurattaessa lumi on helposti kerääntynyt kiinteistöjen edustalle. Kyseinen ongelma poistuu tielinjaa siirtämällä.

Saneeraustöiden kuluessa Myllykadulle asennetaan putket valumavesille. Samalla asennetaan kiinteistökohtaiset sadevesiliittimet.

Myllykadun varteen tulee myös pätkä uutta kevyen liikenteen väylää. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic