Lounais-Häme

Kakun kasvattaminen olisi apu ruokaketjun ongelmiin - suomalaisten pitäisi syödä ja maksaa enemmän kotimaisesta ruuasta

Suomen suurimman ja Pohjoismaiden johtavan ruokayhtiön, HK-Scanin hallituksen puheenjohtaja Mikko Nikula haluaa yhdistää voimat kotimaisen ruuan puolesta. Koko ruokaketjulle jää lisää jaettavaa, jos kotimaista ruokaa syödään lisää, ja siitä ollaan myös valmiita maksamaan nykyistä enemmän.
Kotimaisen ruuan arvostus ja kulutus näyttävät kasvavan vain kriisien kautta, sanoo HK-Scanin hallituksen puheenjohtaja Mikko Nikula.

Mikko Nikula vaihtoi noin kymmenen vuotta sitten kansainväliset työt Nokian palveluksessa broilerien kasvatukseen Ruskolla Varsinais-Suomessa. Sukupolvenvaihdos Myllymäen tilalla oli sovittu isän kanssa. Kansainvälistä uraa tehnyt fyysikkopoika oli lupautunut kanankasvattajaksi. Syksyn...

Suomen suurimman ja Pohjoismaiden johtavan ruokayhtiön, HK-Scanin hallituksen puheenjohtaja Mikko Nikula haluaa yhdistää voimat kotimaisen ruuan puolesta. Koko ruokaketjulle jää lisää jaettavaa, jos kotimaista ruokaa syödään lisää, ja siitä ollaan myös valmiita maksamaan nykyistä enemmän.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

30.9.2020

Fingerpori

comic