Lounais-Häme

Kalaan lähteneen kolmikon vene kaatui Puulalla, yksi miehistä kuoli - Puruvedellä kadonneen veneilijän etsinnät jatkuvat

Helsinki
20.10.2018, 11:15

Kotimaa

Etelä-Savossa Hirvensalmen Puulalla kuoli yksi veneilijä veneen kaaduttua perjantai-iltana, kertoo Itä-Suomen poliisi. Kaksi miestä oli kylmettynyt ja heidät vietiin sairaalahoitoon.
Puulan Simpiänselällä veneillyt kolmikko oli kaatuneen veneen varassa arviolta yli kaksi tuntia. Heidät löydettiin perjantaina hieman ennen kello kymmentä illalla Komurinsaaren länsipuolelta rantavedestä.
Kuollut oli 56-vuotias mies ja kotoisin Kouvolasta.
Miehet olivat lähteneet uistelemaan eivätkä palanneet lähtöpaikkaan sovitusti. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Järven yllä oleva sumu haittaa etsintöjä Puruvedellä

Savonlinnassa Puruvedellä poliisi on jatkanut kadonneen miehen etsintöjä tänään. Eilisillan ja yön aikana tehdyt etsinnät päättyivät tuloksettomina.
Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että etsintätöitä ei ole aamulla voitu jatkaa ilmasta käsin, sillä järven yllä oleva sumu haittaa lentämistä.
Poliisin mukaan kadonneesta on saatu luotettava silminnäkijähavainto, jonka mukaan hän olisi eilen illalla kello 18 aikaan ollut lähtemässä Kerimäen satamasta vesille. Miehen kotilaituri on Pihlajaniemessä kahden järvenselän takana.
Miehen paluureitti kattaisi noin kymmenen neliökilometrin alueen, mutta hämärän aikaan matkaansa taittanut mies on voinut poiketa reitiltä, poliisi arvelee.
Poliisi on pyytänyt pelastuslaitosta, järvipelastusta ja lentopelastusseuraa avustamaan etsinnöissä.

STT

Uusimmat

Fingerpori

comic