Lounais-Häme

Kalajoki kuittasi kalavelat

FPS haki kaksi viikkoa sitten Kalajoelta 2-0 voiton Suomi-sarjan ennakkosuosikiksi arvioidusta JHT:stä.

Eilen Kalajoki kuittasi kalavelat, kun se tuotti FPS:lle toisen peräkkäisen kotitappion lukemin 2-4 (1-1, 1-1, 0-2).

Tappiosta huolimatta FPS piti sarjataulukossa kolmannen sijansa. JHT nousi neljänneksi kahden pisteen päähän.

Forssan Lehden tarjoama ilmaispeli keräsi kauden ennätysyleisön 706 katsojaa.

Kahden ensimmäisen erän maalitilastot noudattivat samaa käsikirjoitusta. JHT teki avausmaalin, jonka FPS kuittasi ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla Mikko Kuljun tarkalla vedolla.

Toisen erän puolivälissä Juuso Hämäläinen vei FPS:n 2-1 johtoon, mutta nyt puolestaan JHT tasoitti erän viimeisellä minuutilla.

Peli kääntyi kolmannessa erässä vieraille, kun ajassa 53.11 forssalaismaalin eteen pyörimään jäänyt kiekko hupsahti verkkoon.

Viimeisen maalinsa JHT pääsi tuikkaamaan viime sekunneilla tyhjään maaliin FPS:n haettua tasoitusta ilman maalivahtia.

Kalajoella nollapelin torjuneen Henri Viitalan sijasta FPS:n maalilla torjui kauden kolmannen pelinsä Topi Salokannas. Ykkösvahti Viitala oli palanut edellisyönä kertausharjoituksista.

– Meillä oli toisessa erässä tilaisuus tappaa peli, mutta tekeminen ei vain riittänyt. Kolmas erä oli meille jo vaikeampi, totesi FPS:n valmentaja Asko Rantanen.

FPS:n puolustukseen liittyi uutena pelaajana tämän viikonlopun lainapestillä Antti Helanto. TPS-kasvatti on pelannut edelliskaudet Mestistä Jokipojissa ja tällä kaudella seitsemän peliä TuTossa.

FPS:llä on tammikuun puolivälissä päättyvästä runkosarjasta jäljellä kymmenen peliä, joista peräti seitsemän on vieraspelejä. Ensimmäinen niistä on tänään Seinäjoella. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti