Lounais-Häme

Kaliforniassa viranomaiset selvittävät tapausta, jossa italialaisen naisnäyttelijän epäillään ahdistelleen alaikäistä poikaa

Kalifornia
21.08.2018, 07:40

Viihde

Kaliforniassa viranomaiset selvittävät epäilyitä siitä, että italialainen näyttelijätär ja ohjaaja Asia Argento olisi ahdistellut seksuaalisesti 17-vuotiasta poikaa hotellihuoneessa vuonna 2013. Asiasta uutisoi New York Times.
Viranomaiset ilmoittivat selvittävänsä asiaa sen jälkeen, kun New York Times oli paljastanut, että Argento maksoi 380 000 dollaria muusikko-näyttelijä Jimmy Bennettille, jotta Bennett ei kertoisi hotellihuoneen tapahtumista.
Asia käy ilmi maksun järjestäneiden asianajajien välisistä asiakirjoista, jotka tuntematon taho vuoti lehdelle. Asiakirjojen aitouden New York Timesille vahvistivat kolme eri ihmistä, jotka ovat olleet tekemisissä järjestelyn kanssa.
Argento oli tapahtuma-aikaan 37-vuotias.
Asiakirjojen mukana sanomalehdelle vuodettiin hotellihuoneessa otettu valokuva, jossa sekä Argento että Bennett ovat.
Bennett esiintyi lapsinäyttelijänä Argenton elokuvassa Petollinen on ihmissydän (2004). Bennett esitti Argenton roolihahmon poikaa.
Argento ja Bennett eivät ole kommentoineet asiaa New York Timesille.

Argento on ollut metoo-liikeen johtohahmo

Los Angelesin piirikunnan sheriffin yksikön johtaja Darren Harris kertoo tiedotteessa, että yksikkö on tietoinen vuoden 2013 epäillyistä tapahtumista.
Bennettin asianajaja sanoi myöhään maanantai-iltana paikallista aikaa, etteivät viranomaiset ole olleet häneen vielä yhteydessä.
Argento oli yksi ensimmäisistä naisista, joka toi julkisuuteen väitteitä elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin seksuaalisesta ahdistelusta. Argento on kuulunut metoo-liikkeen johtohahmoihin ja on syyttänyt Weinsteiniä raiskauksesta.
Weinstein käy parhaillaan oikeutta, jossa häntä syytetään useista raiskauksista ja muista seksuaalirikoksista. Jos Weinstein todetaan syylliseksi, hän voi joutua vankilaan loppuelämäkseen.

https://www.nytimes.com/2018/08/20/us/asia-argento-assault-jimmy-bennett-police.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region&region=top-news&WT.nav=top-news

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti