Lounais-Häme

Kalle Larsson kiistää antaneensa suostumuksensa Karkkilan kaupunginjohtajan viran valinnassa

Karkkilan kaupungin mukaan kaupunginjohtajan virkaan haki määräaikaan mennessä 11 ehdokasta, kun kaupunginjohtaja Marko Järvenpää ilmoitti huhtikuussa irtisanoutuvansa virastaan. Suostumuksensa tehtävään antoivat Tampereen yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuija Telèn, tekninen johtaja Kari Setälä sekä Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson.

Kunnanjohtajan virkaan voidaan ottaa sellainenkin henkilö, joka ei ole hakenut paikkaa ja jonka kelpoisuudesta on annettu selvitys, jos vain henkilö on antanut suostumuksensa.

Larsson kuitenkin kiistää antaneensa suostumustaan virkaan.

– Tämä on enemmän kuin erikoinen tilanne. En ole hakenut enkä ole antanut suostumustani, Larsson sanoi.

– Se on totta, että olen toimittanut ansioluetteloni henkilökuvauksella kun sitä pyydettiin. Toimitin CV:n Karkkilan kaupunginhallituksen puheenjohtajalle Maritta Salolle (vas.) eikä ollut tarkoitus, että hän toimittaa sitä eteenpäin. En ole sitä mihinkään kirjaamoon lähettänyt, Larsson ihmetteli.

Karkkilan kirjaamo ei ollut tietoinen Larssonin suostumuksen perumisesta.

– Ei ole tullut tietoa, että hän olisi vetänyt suostumustaan pois. Ainakin meillä on hänen ansioluettelonsa, kirjaamosta vastattiin.

Virkaan ovat hakeneet Oriveden elinvoimajohtaja Otto Härkönen, ylikoneenhoitaja Lauri Lepola, muun muassa project managerina IT-alalla työskennellyt Rauno Mäkinen, Järvenpään talous- ja hallintojohtaja Antti Peltola, Liikenneviraston talousjohtaja Kristiina Tikkala, vanhempi tutkija Heidi Tuiskula, toimitusjohtaja Taneli Tuomaala, Kauhavan sivistysjohtaja Markku Viitasaari, Karkkilan yhdyskuntatekniikan päällikkö Esko Vuolukka, Laurea ammattikorkeakoulun kehittämispäällikkö Irene Väkevä-Harjula sekä pääesikunnan osastoesiupseeri Mikko Westersund. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic