Lounais-Häme

Kalle Larsson pyrkii Järvenpään kaupunginjohtajaksi

Tammelan kunnanjohtaja Kalle Larsson hakee Järvenpään kaupunginjohtajaksi. Larsson kertoo twitterissä jättäneensä pitkän ja perinpohjaisen pohdinnan jälkeen hakemuksensa Järvenpään johtoon. Hakuaika virkaan päättyi tiistaina 12. joulukuuta.

Kaupunginvaltuuston päätöksellä kaupunginjohtajan virkasuhde on määräaikainen ja sen pituus on kahdeksan vuotta. Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtoina ovat ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus ja kunnallishallinnon tuntemus.

Järvenpää hakee kaupunginjohtajaksi yhteistyökykyistä ja visionääristä johtamisen ammattilaista, joka on myös talouden ja elinkeinoelämän tuntija. Kaupunginjohtajalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä luoda verkostoja. Uusi kaupunginjohtaja on aidosti kiinnostunut niin kuntakentän muutoksesta kuin kaupunkipolitiikasta ja hänellä on vastuutehtävä Järvenpään hyvässä vauhdissa olevan kehityksen jatkamisesta.

Järvenpään tavoitteena on, että kaupunginvaltuusto pääsee valitsemaan virkavaalilla uuden kaupunginjohtajan kokouksessaan 12. helmikuuta.

Larssonin määräaikainen virka Tammelassa päättyy vuonna 2019. Hän on hakenut ainakin Salon ja Kotkan kaupunginjohtajaksi. Kotkassa Larsson pääsi kolmen parhaan joukkoon, muttei tullut valituksi. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic