Lounais-Häme

Kanta-Hämeen matkailutäkyjä kartoitetaan - Tarjolle sekä Suomeen että ulkomaille

Yrityskyselyllä kerätään matkailun palvelut ja tuotteet tarjolle.
Kyselyllä selvitetään millaisia tuotteita ja palveluita maakunnalla olisi tarjota matkailijoille. Kuva: Kanta-Hämeen kuvapankki

Kanta-Hämeen matkailuyrittäjien palvelutarjontaa kartoitetaan marraskuun aikana.

Yrityksille lähetetyllä kyselyllä kerätään tietoja maakunnan matkailutuotteista ja matkailijoille sopivista palveluista. Tavoitteena on kerätä kattava maakunnan matkailutuotteiden tarjonta ulkomaanmarkkinointiin, mutta aineistoa hyödynnetään myös Elinvoimaa Hämeeseen kotimaan markkinoinnissa.

Perinteisten matkailutuotteiden eli majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalvelujen lisäksi tavoitellaan mukaan esimerkiksi käsityöliikkeitä, suoramyyntitiloja, hyvinvointipalveluja ja muuta matkailullisesti kiinnostavaa.

Kerättyjä tuotteita voidaan välittää esimerkiksi matkanjärjestäjille ja hyödyntää hankkeen markkinoinnissa erityisesti ulkomaanmarkkinoinnin pääkohdealueilla Saksassa ja Japanissa sekä yhteistoimissa Visit Finlandin kanssa.

Yrityksille kartoituksessa mukanaolo on maksutonta.

Kartoitustyö valmistuu vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kysely toteutetaan osana Western Lakeland Kanta-Häme -hanketta. Sen toteuttaa Elinvoimaa Hämeeseen ry ja toimeksiantajana on Hämeen Ammattikorkeakoulu. FL

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic