Lounais-Häme

Kanta-Hämeessa 17 uutta koronavirustartuntaa – Forssan seudulla ei uusia tartuntoja

Hämeenlinnassa kuntosalilla käyneitä kehotetaan tarkkailemaan terveydentilaansa.
Kuva: Esko Tuovinen
Kuva: Esko Tuovinen

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella todettiin torstain 25.3. aikana yhteensä 17 uutta koronavirustartuntaa, sairaanhoitopiiri kertoo Twitterissä. Tapauksista 14 on Hämeenlinnan seudulta ja kolme Riihimäen. Forssan seudulla ei havaittu lainkaan tartuntoja torstain aikana.

Potilaista kolme on sairastunut karanteenin aikana. Kahdeksan potilaan tartuntaketju on saatu selvitettyä, mutta loput ovat jääneet epäselviksi.

Sairaanhoitopiiri tiedottaa, että kuntosali Crossfit Ilveksessä on voinut tapahtua mahdollisia altisumisia covid-19 -virukselle. Koronavirustartunnalle on mahdollisesti voinut altistua torstaina 18.3. ryhmätreenissä kello 8–9, perjantaina 19.3. omatoimitreenissä kello 13–14 ja lauantaina 20.3. ryhmätreenissä, jonka tarkka aika ei ole selvillä.

Kyseisinä aikoina kuntosalilla olleiden kannattaa tarkkailla terveydentilaansa huolellisesti kahden viikon ajan mahdollisesta altistumisesta. Mikäli infektio-oireita ilmaantuu, on oireita saaneen hakeuduttava testeihin omaan terveyskeskukseen.

Kanta-Hämeen pandemiaryhmä linjasi kokouksessaan torstaina 25.3. muun muassa yläkoulujen lähiopetukseen paluun ajankohtaa ja suosituksia pääsiäisen viettoa koskien. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic