Lounais-Häme

Kanta-Hämeessä 22 uutta covid19-tartuntaa – Kolme uutta tapausta Forssan seudulla

Arkistokuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Tiistain aikana Kanta-Hämeessä todettiin 22 uutta covid19-tartuntaa. Tapauksista 15 on Hämeenlinnan seudulta, neljä Riihimäen ja kolme Forssan. 

Viisi potilasta on sairastunut karanteenin aikana, kolme tartuntaa on saatu ulkomailla, yksi todennäköisesti toisen maakunnan alueella ja 13 on perheensisäisiä tai muuten tunnettuihin tartuntaketjuihin liittyviä.

Paikallisia, epäselviä tapauksia on kaksi ja kolmen tapauksen jäljitys on vielä kesken.

Suomessa on raportoitu 673 uutta koronatartuntaa

Suomessa on raportoitu 673 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kahden viime viikon aikana on raportoitu 10  235 tartuntaa, mikä on 2  672 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Koronatartunnan vuoksi sairaalahoidossa on Suomessa 106 ihmistä, joista 29 on tehohoidossa.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on Suomessa kuollut yhteensä 1  008 ihmistä.

Kaikkiaan koronavirustartuntoja on raportoitu pandemian aikana Suomessa reilut 119  000.

FPS karanteenissa

Forssan Palloseuran valmistautuminen Mestiskauteen koki harmittavan kolauksen tiistaina, koska joukkue on määrätty karanteeniin. Tämän viikon harjoituspelit ja yhteisharjoitukset on peruttu.

Syy toimiin juontuu viime viikolla Turun Kupittaalla TuTo Hockeytä vastaan pelattuun harjoituspeliin. Perjantain ottelun jälkeen on selvinnyt, että kahdella turkulaispelaajalla on koronatartunta.

FPS:n olisi pitänyt kohdata TuTo keskiviikkona Forssassa, viikonlopun turnauksessa Nokialla joukkue olisi pelannut kaksi harjoituspeliä.

Uusimmat

Fingerpori

comic