Lounais-Häme

Kärpille kahdeksas peräkkäinen voitto - SaiPa venytti kotivoittojen sarjaansa

Helsinki
13.10.2018, 19:44

Urheilu-uutiset

Jääkiekon Liigan sarjakärki Oulun Kärpät jatkoi voittokulkuaan, kun joukkue kukisti kotikaukalossaan Vaasan Sportin 5-0. Kärpille voitto oli kahdeksas peräkkäinen ja kasvatti sarjajohdon Ilvekseen ja TPS:ään kuuteen pisteeseen. Turkulaiset voivat tosin kartuttaa vielä pistetiliään illan myöhäisottelussa.
Kärppien maalintekijät olivat Aleksi Heponiemi (1+1), Jasper Lindsten, Michal Kristof, Mika Pyörälä ja Aleksi Mäkelä. Jussi Rynnäs torjui oululaisten maalilla 13 kertaa.
Alkukauden alle odotusten pelannut JYP roikkui kiinni voitossa Lappeenrannassa, mutta SaiPa ei suostunut taipumaan kauden ensimmäiseen kotitappioonsa. Ottelun ratkaisijaksi nousi jatkoajalla lappeenrantalaisten 3-2-voittomaalin tehnyt puolustaja Robin Salo.
JYP karkasi avauserässä 2-0-johtoon Ossi Louhivaaran ja David Tomasekin täysosumilla, mutta SaiPa kiri tasoihin Cody Kunykin (1+1) ja Tyler Morleyn maaleilla.
Kello 16 alkaneessa ottelussa HPK voitti Pelicansin 2-1. Hämeenlinnalaiset nousivat sarjassa Pelicansin ohi. HPK:n maalintekijät olivat Filip Riska ja Philippe Cornet.
KalPa-HIFK, TPS-Tappara ja Ässät-Lukko alkoivat vasta kello 18.30.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti