Lounais-Häme Ypäjä

Katja Karisukki julkaisee uuden singlen

Ypäjäläinen laulaja/lauluntekijä julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellään KataK.
Ypäjäläisen Katja Karisukin artistinimellään KataK tekemä single Erämaa julkaistaan 3. huhtikuuta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Ypäjäläisen Katja Karisukin artistinimellään KataK tekemä single Erämaa julkaistaan 3. huhtikuuta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Ypäjäläiseltä laulaja/lauluntekijä Katja Karisukilta ilmestyy uutta musiikkia. Karisukin artistinimellään KataK julkaisema single Erämaa on kuunneltavissa digitaalisissa streaming-palveluissa 3. huhtikuuta alkaen.

Vaikeita aikoja ja toiveiden ristiriitaa heijasteleva Erämaa kertoo Karisukin mukaan ajankuvaa siitä, että yleensä elämänsä valintoja ei voi suunnitella. Kuitenkin elämän valot ja varjot kietoutuvat vaa`assa harmoniaan, jossa paino kallistuu hieman enemmän avarammalle ja luottamusta vielä löytyy.

Karisukki on tehnyt laulun alun perin ystävällensä syntymäpäivälahjaksi. Hän on ammentanut siinä oman elämänsä kipeitä kohtia ja niistä selviytymistä. Raidalla soittaa liuta ammattimuusikoita ja kansanmusiikin erityisosaajia. Erikoisuutena mainittakoon kansansoittimista isommalle yleisölle vähemmän tuttu kielisoitin sisteri.

Erämaa -kappale on kansanmusiikilla maustettua popiskelmää. Pääpaino on kuitenkin tekstillä, jonka postskriptumi on kirjoittamatta. Se jääköön kuulijalle.

Karisukki on vuosien varrella säveltänyt monentyylistä musiikkia aina tangoista lastenlauluihin, popista gospel-musiikkiin. Vuoden 2019 Seinäjoen tangomarkkinoiden tangosävellyskilpailussa Karisukin säveltämä tango valittiin kärkitangojen joukkoon. Karisukki on menestynyt myös laulukilpailuista. Hän voitti valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun 2018.

Uusimmat

Näkoislehti

8.8.2020

Fingerpori

comic