Lounais-Häme Tammela

Katso, millä kyydillä lapsesi kulkee kouluun: Tammelassa tehtiin päätökset tulevien vuosien koulukuljetuksista

Kuvituskuva. Kuva: Seppo Pessinen
Kuvituskuva. Kuva: Seppo Pessinen

Tammelan sivistyslautakunta päätti esi- ja perusopetuksen oppilaskuljetusten hankinnoista lukuvuosiksi 2019–2020 ja 2020–2021. Niiden lisäksi on mahdollisuus sopia yhdestä optiovuodesta lukuvuodeksi 2021–2022.

Tammelan koulukeskuksen kuljetukset Kaukjärven suunnassa hoitaa Linjaliikenne Kivistö. Riihivalkaman koulun kuljetukset Letkun suunnassa järjestää Vekkaliikenne.

Myllykylän koulun ja koulukeskuksen ajot Hykkilän–Myllykylän suunnassa hoitaa Invataksi Matti Lehtinen. Invataksi Matti Lehtinen hoitaa myös Myllykylän koulun ja koulukeskuksen ajot (myös 6 lk) Niittukulman ja Loimosten suuntiin sekä Portaan koulun oppilasajot.

Riihivalkaman koulun ja esiopetuksen oppilaskuljetukset hoitaa Forbus.

Teuron koulun ja Kirkonkylän esiopetuksen ajot hoitaa Koivuhuhta.

Teuron koulunjohtaja ja varhaiskasvatusjohtaja sopivat kuljetusyrittäjän kanssa tarjouksen puitteissa reitit kuljetusperiaatteiden mukaisesti.

Ennen sopimusten allekirjoittamista liikennöitsijän on toimitettava tiedot käytettävästä kalustosta sekä todistus, ettei kuljettajilla ilmene rikosrekisteriotteen perusteella estettä työskennellä lasten ja nuorten kanssa.

Portaan koulun vanhempainkerho on kuntalaisaloitteessaan painottanut liikennöitsijän valinnassa hinnan sijaan erityisesti liikennöinnin turvallisuutta. FL

Uusimmat

Näkoislehti

11.8.2020

Fingerpori

comic