Lounais-Häme Forssan seutu

"Kauas ei päästy, vain Forssan torin yli" – Lounaismaan OPKK pestasi Nikanderit

Jarkko Nikanderista Lounaismaan kiinteistövälityksen myyntijohtaja ja Johanna Nikanderista sen palveluvastaava.
Johanna ja Jarkko Nikander vetivät pari kuukautta henkeä Kiinteistömaailmasta luopumisen jälkeen. He huomasivat, että vanha ala vetää edelleen puoleensa, mutta nyt työntekijän roolissa. Kuva: Tapio Tuomela
Johanna ja Jarkko Nikander vetivät pari kuukautta henkeä Kiinteistömaailmasta luopumisen jälkeen. He huomasivat, että vanha ala vetää edelleen puoleensa, mutta nyt työntekijän roolissa. Kuva: Tapio Tuomela

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus on vahvistanut kiinteistövälityksen rivejään. Forssan Kiinteistömaailmasta tammikuussa luopuneet Johanna ja Jarkko Nikander ovat siirtyneet sen palvelukseen.

Lounaismaan Osuuspankin toimitusjohtaja Jouni Hautalan mukaan ajatus lähti liikkeelle yhteisestä lounaskeskustelusta ja kehittyi vähitellen toteuttamisasteelle.

– Tämä ratkaisu vahvistaa ja monipuolistaa kiinteistövälityksen osaamista Lounaismaassa. Tarkoituksemme on myös kasvaa ja kehittyä koko toimialueellamme. Voimme olla myös muutosvoima alalla, Hautala toteaa.

Pankinjohtaja Jukka Tuominen vahvistaa Hautalan mietteet. Iso toimija haluaa vielä isommaksi, mutta se vaatii myös panostusta.

– Ala on muuttunut ja muuttuu edelleen vauhdilla. Asiakkaat haluavat yksilöllistä palvelua, ja digitaalisuus tuo alalle uusia mahdollisuuksia.

Tuominen ja Hautala toteavat, että Nikanderien mukana yritys saa uudenlaista raikasta kokemusta, tuoreita ajatuksia, yrittäjänäkökulmaa ja kenties myös uusia toimintatapoja asiakkaan eduksi.

– Asiakashan ja hänen kokemuksensa on tärkein, Tuominen lisää.

Myyntipäällikkö Jarkko Nikander (vas.) ja välityksen palveluvastaava Johanna Nikander aloittivat Lounaismaan OPKK:ssa. Kuvassa myös pankinjohtaja Jukka Tuominen ja toimitusjohtaja Jouni Hautala (oik.).

Tiistaina voimaan astuneiden nimitysten jälkeen Jarkko Nikander vastaa kiinteistökeskuksen myyntijohtajana välitystoiminnasta ja Johanna Nikander on puolestaan nimitetty välityksen palveluvastaavaksi.

Kiinteistövälityksen myyntipäällikkönä aiemmin toiminut Pasi Salo siirtyy Lounaismaan Osuuspankin palvelukseen kiinteistöarviopäälliköksi.

Nikanderien panos jaetaan koko toimialueelle eli Forssan, Someron ja Salon toimipisteisiin. Henkilökuntaa informoitiin muutoksista tiistaina iltapäivällä.

 

16 vuoden ura Kiinteistömaailma-yrittäjänä oli antoisa, mutta Nikanderit kaipasivat uusia haasteita. He ovat varmoja, että työ OPKK:ssa niitä tarjoaa, sillä uusi ympäristö ja laajempi toimialue tuovat niitä mukanaan.

– Emme me sitten kauaksi lopulta päässeet, vain torin yli sen toiselle laidalle ja samalle alalle, Nikanderit toteavat.

Yhteinen näkemys Lounaismaan kanssa löytyi Nikanderien mukaan lopulta nopeasti. Myös henkilökemiat toimivat yrityksen johdon kanssa.

Nyt edessä on tutustuminen uuteen työyhteisöön ja Salon seutuun.

– On todella hienoa myös päästä osaksi tiimiä, jolta voimme oppia uutta. Teimme pitkään töitä kahdestaan, Jarkko Nikander toteaa.

– Ehdimme jonkin aikaa jo miettiä mitä haluamme tehdä isona ja elää ilman työn luomaa rytmiä. Huomasimme, että välitysala on se, jonka osaamme ja joka meitä kiinnostaa. Toimettomanakaan ei ollut mukava olla, Johanna Nikander lisää. FL

Lue myös: Forssan Kiinteistömaailma lopettaa – Ei draamaa eikä murhetta vaan askel uuteen elämänvaiheeseen

Lue lisäksi: Lounaismaan Op: kohentunut työllisyys ruokkii asuntokauppaa, asuntoluottojen määrä nousi

Lounaismaan OPKK

Lounaismaan OP-Kiinteistökeskus on Lounaismaan Osuuspankin ja OP Kantrisalon omistama yritys.

Yritys toimii Forssan, Someron, Salon ja Perniön talousalueilla.

Sillä on välitystoimistot Forssassa, Somerolla ja Salossa.

Kolmessa välitystoimistossa työskentelee yhteensä 14 henkilöä.

Lisäksi yritys tarjoaa isännöintipalveluja. Niiden parissa työskentelee 27 ihmistä.

Viime vuonna se teki yli 300 asuntokauppaa koko toimialueellaan.

Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna 3,5 miljoonaa euroa.

Asuntokauppojen määrä lisääntyi viime vuonna toimialueella lähes 8 prosenttia.

Uusimmat

Näkoislehti

14.7.2020

Fingerpori

comic