Lounais-Häme Forssa

Kauneushoitola Tuhkimon yrittäjä vaihtuu Mari Laaksovirrasta Sari Kortepohjaan – Luvassa uusia hoitoja ja asiakasiltoja

Tuhkimosta saa edelleen tutut palvelut ja myös uudistuksia on luvassa.
Yrittäjä Sari Kortepohja on ostanut Kauneushoitola Tuhkimon toiminnan yrittäjä Mari Laaksovirralta. Kuva: Lassi Puhtimäki
Yrittäjä Sari Kortepohja on ostanut Kauneushoitola Tuhkimon toiminnan yrittäjä Mari Laaksovirralta. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kauneushoitola Tuhkimo saa Forssassa uuden yrittäjän. Yrittäjäksi ryhtyy 1. syyskuuta alkaen Sari Kortepohja, joka on ostanut yrityksen toiminnan Mari Laaksovirralta.

Kortepohja kertoo, että Tuhkimosta saa edelleen tutut palvelut ja myös uudistuksia on luvassa. Yritys toimii vuokratiloissa OP-talossa.

– Palveluihin kuuluvat kasvohoidot, jalkahoidot, kulmien ja ripsien värjäykset ja muotoilu, ripsipermanentit, karvanpoistot sokerointi- ja vahausmenetelmillä, vartalohoidot, kynsien kestolakkaukset ja täyteainepistohoidot, Kortepohja kertoo.

Tuhkimo työllistää seitsemän henkilöä. Syyskuusta alkaen yrityksessä ryhtyy käymään kerran kuukaudessa alalle kouluttautunut henkilö, joka tekee kulmien luonnollista muotoilua, kestopigmentointina puuterikulmia häivytystekniikalla, silmien kestorajauksia ja huulten kestopigmentointeja.

– Avaan myös neljännen hoitotilan, kun hoitotiloja on nyt kolme. Otan myyntiin uusia ihonhoitosarjoja ja meikkisarjoja, ja suunnitelmissa on järjestää teemojen mukaisia asiakasiltoja. Myymälän ilmeeseen on luvassa muutoksia, sillä teen siitä klinikkamaisemman. Tulossa on myös lisää selkeyttä niin, että asiakas löytää hyllystä helposti haluamansa tuotteen. Henkilökunnalta saa toki yhä tarvittaessa apua. Tulossa on myös nettiajanvaraus Timma, Kortepohja sanoo.

Opiskelee kosmetologiksi

Jokioisilta oleva Kortepohja on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri ja opiskelee parhaillaan kosmetologiksi, joksi hän valmistuu ensi keväänä. Hän on työskennellyt terveydenhuollon puolella hallinnon tehtävissä.

– Alkukeväästä asti olen tehnyt Tuhkimossa sairaanhoitajana täyteainepistohoitoja, joita jatkan yhä. Niitä käytetään esimerkiksi silottamaan uurteita ja juonteita, Kortepohja kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mari Laaksovirta (edessä) on toiminut Tuhkimon yrittäjänä 20 vuotta. Syyskuun alussa yrittäjäksi ryhtyy Sari Kortepohja. Kuva: Lassi Puhtimäki

Kun Kortepohja ryhtyi opiskelemaan kosmetologiksi, hän alkoi katsella itselleen sopivaa kauneudenhoitoalan yritystä.

– Kun kuulin mahdollisuudesta ostaa Tuhkimo, tartuin heti toimeen.

Halu kokeilla siipiä uusissa työtehtävissä

Tuhkimon yrittäjänä on toiminut 20 vuotta forssalainen Mari Laaksovirta.

– Olen toiminut ammatissani pitkään, ja minulla on halu kokeilla vielä siipiäni uusissa työtehtävissä. Pidän nyt pienen hengähdystauon ja ryhdyn sen jälkeen kehittämään kosmetiikka-alan maahantuontiyritystäni, joka on toiminut kahdeksan vuotta. Minut löytää edelleen Tuhkimosta muutamana päivänä kuukaudessa, ja otan vastaan vanhoja asiakkaitani, Laaksovirta sanoo.

Laaksovirta kertoo jäävänsä ikävöimään asiakkaitaan ja tuntevansa myös luopumisen tuskaa, sillä yritys on ollut hänelle kuin oma lapsi.

– Yritys on kasvanut samaan tahtiin omien lasteni kanssa, sillä perheessämme on 23-vuotias poika ja 21-vuotias tytär.

Laaksovirta sanoo jättävänsä yrityksen hyvillä mielin Kortepohjalle, jota hän kuvaa huipputyypiksi.

– Ryhdyn Tuhkimon yrittäjäksi innostuneena. Mari on luvannut olla tukena ja apuna, ja luotan hänen vankkaan osaamiseensa yrittäjänä ja huippuammattitaitoonsa kosmetologina, Kortepohja sanoo. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic