Lounais-Häme

Kausikortteja kampanjalla: Koetus haluaa lisää katsojia

Koetus kaipaa ensi kesäksi lisää väkeä pesiskatsomon lehtereille. Katsojia houkutellaan paitsi entistä tasokkaammalla pesäpallolla, myös edullisilla kannatuskausikorteilla.

Seura kaipaa lisää tuloja, sillä viime kesän harvinainen tuplanousu – edustus kipusi Ykköspesikseen ja kakkosjoukkue suomensarjaan – toi kovempien pelien lisäksi myös runsaasti lisämenoja.

Koetuksen puheenjohtajan Ari Kettusen mukaan Koetus operoi viime kaudella suomensarjassa ja maakuntasarjassa noin 100 000 euron budjetilla. Tuplanousu nostaa täksi kaudeksi kuluja lähes 50 prosentilla. Kauden budjetti edustukselle ja kakkosjoukkueelle on noin 145 000 euroa. Se on iso summa pesäpalloseuralle.

– Jo tuomaripalkkioista tulee alkavalla kaudella noin 10 000 euron kustannukset, kertoo Kettunen.

Euroja nielevät myös sarjamaksut, lisenssimaksut, varustekulut ja etenkin matkakustannukset. Koetuksen edustuksella on ensi kesänä pelit muun muassa Kempeleessä, Ylivieskassa ja Sotkamossa.

 

Jokioisten Leivän toimitusjohtaja Seppo Virtasen ideoimalla kannatuskausikorttikampanjalla halutaan saada väkeä katsomoon ja tuloja seuralle. RoPS kauppasi kausarihaasteellaan nopeasti tuhansia kortteja, mutta Koetus pitää jalat maassa.

Seuran tavoite on myydä 200 kannatuskausikorttia. 85 euron hintaisella kortilla pääsee katsomaan Jokioisilla kesällä 11 Ykkössarjaottelua ja 8 suomensarjapeliä. Eläkeläisille kortin hinta 60 euroa.

-19 peliä 85 eurolla. Se ei tee edes viittä euroa ottelua kohti, laskee Kettunen.

Kampanjaa jatketaan huhtikuun loppuun. Kortteja voi ostaa jo Koetuksen nettisivuilta.

-Meillä on ensi kaudella Ykköspesiksessä nopea, nuori ja nälkäinen joukkue, Kettunen kehuu. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti