Lounais-Häme

Kehräämön ehtootorit ohi kuluvalta suvelta, suunnitelmat ensi kesäksi täsmentyvät tuonnempana

Wahren-keskuksen ja muiden Kehräämön alueen toimijoiden järjestämän ehtootorin kesä on ohi.

Tänä kesänä taivasalla järjestetty tori on sinnitellyt helteen kourissa, edellisinä vuosina kiusaa ovat tehneet epävakaiset säät.

-Säät väkisinkin vaikuttavat esimerkiksi kauppiaiden määrään. Kirppiskauppiaiden määrä on vaihdellut tänä kesänä viiden ja parinkymmenen välillä, arvioi toriemäntä Marica Seutu Piippuaukion Osuuskunnasta.

 

Ensi kesän suunnitelmia ei Kehräämöllä ole vielä tehty.

Kirjastotoimenjohtaja Maarit Järveläinen sanoo, että ehtootorin järjestäjät kokoontuvat lomakauden päätyttyä vetämään yhteen torikesän kokemukset ja päättämään ensi kesän jatkosta.

Järveläisen näppituntuman mukaan väkeä kyllä kävi, mutta avoimelta alueelta on vaikea laskea tarkkoja määriä.

-Kävijöistä kertoo osaltaan esimerkiksi kirjaston poistokirjojen myyntimäärä: tori-iltana oli selvästi enemmän myyntiä kuin tavallisena kesäiltana, Järveläinen lisää.

 

Sesongin vaihtuessa syksyyn Kehräämön alueen toimijat aikovat myös järjestää ohjelmaa aukiolle ja sen laidoille. Järveläinen korostaa, että ohjelma- ja tapahtumatarjontaa on tarjolla sen mukaan miten alueen toimijoiden rahkeet riittävät.

Elo-syyskuulla on kehräämöllä luvassa perheille suunnattu tapahtuma

-Perhelauantaita ja muuta tapahtumaa on myös suunnitteilla. Esimerkiksi kirjaston kirjallisuusillassa syyskuussa on vieraana urheilutoimittaja Kaj Kunnas, Järveläinen lisää. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic