Lounais-Häme

Ken on heistä positiivisin

On jälleen aika etsiä Forssan seudun positiivisinta. Forssan Seudun Nuorkauppakamari järjestää jo seitsemännen kerran vuoden positiivisimman henkilön tai henkilöiden äänestyksen.

Tänä vuonna ehdolla ovat Sirpa Ryyppö, Erkki Tervomaa, Kirsi Ylösmäki, Kasper ja Marko Duo sekä Lotta Saarenmaa.

-Aiempina vuosina yleisö on saanut ilmiantaa ehdokkaita, joista raati on saanut valita voittajan, mutta tänä vuonna raati teki ehdokasvalinnat, projektin puuhanainen Mira Heikkilä kertoo.

Raadin jäsenet ovat viime vuoden positiivisin Vesa Raatikainen, Forssan Lehden päätoimittaja Kari Suontausta, Nuorkauppakamarin presidentti Irina Kujanpää, matkailusihteeri Mari Noromies ja raadin tukijana Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi.

Raadin perusteluissa todetaan muun muassa, että Ryyppö on tuonut iloa seudulle viemällä alpakoitaan vierailulle muun muassa hoitokoteihin. Tervomaan hymy ja työ holjanterina toi hänelle ehdokkuuden.

Ylösmäki taas on luonut yhteishenkeä yhdistämällä FoKoPon ja Alun juniorit. Duo Kasper ja Marko taas on ilostuttanut seutua musiikillaan. Saarenmaa on mukana useissa yhdistyksissä nuoresta iästään huolimatta; raadin mukaan hän tekee töitä koko seudun eteen.

Äänestää voi Nuorkauppakamarin forssajc.fi-nettisivulla 16. heinäkuuta asti. Äänestäneiden kesken arvotaan lippupaketti Holjille ja Forssan Lehden digilehti kuudeksi kuukaudeksi.

-Ehdokkaat haastatellaan Heinämessujen ohjelmalavalla 1. heinäkuuta kello 13.30.

Voittaja julkistetaan Holjilla elokuun 4. päivä.

Aiempina vuosina tittelin ovat saaneet Vesa Raatikainen, Pauliina Jolanki, Susanna Drockila, Jere Marttila, Heikki Lähdekorpi ja Kirsi Hipp.

Nuorkauppakamari etsii positiivisinta yhteistyössä Positiivareiden, Forssan Lehden ja Holjien kanssa.

Uusimmat

Fingerpori

comic