Lounais-Häme

Kenestä alueemme positiivisin? Holjien peruutus siirsi kruunausta syyskuun puolelle

Nyt kysellään ehdokkaita. Toisessa vaiheessa äänestetään neljästä eniten ääniä saaneesta.
Seutumme positiivisimman valinnalla on pitkät perinteet. Viime vuonna tittelin sai yrittäjä Satu Järvinen. Kuva: Tapio Tuomela
Seutumme positiivisimman valinnalla on pitkät perinteet. Viime vuonna tittelin sai yrittäjä Satu Järvinen. Kuva: Tapio Tuomela

Forssan Seudun Nuorkauppakamari etsii vuoden positiivisinta ja pyytää ehdotuksia paikallisilta asukkailta. Viime vuonna Forssan seudun positiivisimmaksi kruunattiin Satu Järvinen.

Positiivisin valikoituu yleisön esitysten ja äänestyksen myötä. Nyt on käynnissä ensimmäinen vaihe, jossa kuka tahansa voi esittää ehdokkaita positiivisimmaksi. Ehdotuksia voi jättää elokuun loppuun saakka. Toisessa vaiheessa Forssan seudun asukkaat pääsevät äänestämään positiivisinta niistä neljästä henkilöstä, jotka saivat eniten mainintoja ensimmäisessä vaiheessa.

Omaa ehdokasta kisaan voit esittää Forssan Seudun Nuorkauppakamarin kotisivuille tulevan linkin kautta. Oman ehdokkaan voi jättää myös Instagramissa tai Facebookissa (Forssan seudun positiivisin 2020).

Forssan seudun positiivisin julkistetaan Businesstreffien yhteydessä 25.9. Edellisvuosina julkistus on tehty Holjat-kaupunkifestivaaleilla.

Uusimmat

Näkoislehti

19.9.2020

Fingerpori

comic