Lounais-Häme

Keskusautohallin korjaamotoiminta jatkuu Forssassa, autojen myyntinäyttelyitä luvassa vähintään kerran kuukaudessa

Keskusautohallin Forssan toimipisteen tilanne on selkiytymässä. Aukeentiellä toimii jatkossakin korjaamo, joka siirtyy Omamekaanikko-malliin tämän vuoden loppuun mennessä. Automyymälää ei entisellä mallilla enää avata, mutta vähintään kerran kuukaudessa Forssan Aukeentielle on luvassa myyntinäyttely.

-Koeajot ja kaupankäynti Forssassa ovat mahdollisia myös näyttelyiden välillä siitä erikseen sopien. Myyjämme palvelevat asiakkaitamme pienen ajomatkan päässä Salossa ja Turussa, sanoo Keskusautohallin toimitusjohtaja Petri Arvo.

 

Korjaamolla on edelleen Volvon, Hyundain, Renaultin ja Dacian merkkiedustus. Suzukin ja Isuzun osalta merkkiedustusta ei enää ole, mutta näitäkin merkkejä huolletaan. Takuukorjauksia näiden merkkien osalta ei enää kevään jälkeen ole tehty.

Keskusautohalli etsii vauriokorjaamolle uutta tekijää, kun nykyinen mekaanikko on siirtymässä hiljalleen

eläkepäiville. Haku avataan elokuussa, mutta hakemuksia otetaan vastaan jo nyt. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Forssan huoltopalvelupäällikköön Esa Juhalaan tai Turun huoltopalvelupäällikköön Antti Aaliin.

-Emme ole katoamassa mihinkään, vaan palvelemme jatkossakin koko seutukunnan asiakkaita niin huollon kuin automyynnin osalta. Selvää on, että palvelujen ylläpitäminen ja kehittäminen ovat riippuvaisia sitoutuneesta ja kasvavavasta asiakaskunnasta alueella, toteaa Arvo.

 

Uusimmat

Fingerpori

comic