Lounais-Häme

Keskussairaala kritisoi Anttilan puheita

Kanta-Hämeen keskussairaalan tiistaisessa facebook-päivityksessä kritisoitiin tiukkaan sävyyn kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilan (kesk.) väitteitä, joita hän esitti Forssan maanantaisessa valtuustokokouksessa.

Anttila väitti muun muassa, että Riihimäen aluesairaala on ajettu alas. Riihimäellä tehtiin kuitenkin viime vuonna enemmän kirurgisia toimenpiteitä kuin Forssan sairaalassa. Erikoissairaanhoidon palveluiden kattavuutta ja poliklinikoita ollaan lisäämässä.

Anttila väitti myös, että Riihimäellä ei olisi perusterveydenhuollon päivystystä kello 20 jälkeen. Todellisuudessa päivystys jatkuu kello 22 asti ja sen jälkeen päivystyshoitoa tarvitsevat potilaat ohjataan Hämeenlinnaan.

Keskussairaalasta todetaan, että Anttilan pelottelu sydänambulanssin toiminnan päättymisestä ja matkalla menehtyvistä ihmisistä horjuttaa väestön luottamusta terveydenhuoltoon.

-Todellisuudessa mitään erillistä Forssan hyvinvointikuntayhtymää palvelevaa sydänambulanssia ei ole olemassa, vaan kaikki Kanta-Hämeen ensihoidon yksiköt on varusteltu samalla tavalla, keskussairaalan päivityksessä kerrotaan. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic