Lounais-Häme

Keskustan Kaikkonen: Anteeksi on hyvä antaa vaikka ei huomattaisi pyytääkään

Helsinki
25.09.2018, 20:38

Kotimaa

Monia keskustan kansanedustajia hiersi kokoomuksen perjantainen kannanotto ulkoministeri Timo Soinin (sin.) luottamusäänestyksen yhteydessä, mutta nahistelua asiasta on turha jatkaa. Näin sanoo keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen.
Kaikkosen mukaan keskustan eduskuntaryhmän kokouksessa tänään käytiin reipasta keskustelua tapauksesta, mutta hallituksen toimintakyky on kuitenkin hyvä. Hänen mukaansa politiikassa voi olla hyvä antaa anteeksi, vaikka ei huomattaisi pyytääkään.
Kaikkonen kommentoi hallituksen sisäistä tilannetta keskustan eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen Kesärannassa.

Siniset esittää trioministerien vierailua hallituspuolueiden eduskuntaryhmissä ilmapiirin parantamiseksi

Sinisten eduskuntaryhmä esittää, että hallituspuolueiden puheenjohtajakolmikko vierailee kaikkien hallituspuolueiden eduskuntaryhmien kokouksissa torstaina. Asiasta kertoi puolueen puheenjohtaja, eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho ryhmän kokouksen jälkeen.
Hänen lisäkseen trioon kuuluvat keskustan puheenjohtaja, pääministeri Juha Sipilä ja kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo.
Terho uskoo, että trion vierailu ryhmissä tekisi hyvää hallituksen sisäiselle keskustelulle ja luottamuksen ilmapiirille.
– On aivan totta, että hallituksen sisäinen keskustelu on ollut aika synkkäsävyistä viimeisen viikon ajan, Terho sanoi.
Hän huomautti sinisten kannalta olevan oleellista, että viime viikon luottamusäänestys päättyi selviin numeroihin ja hallitus on siten osoittanut toimintakykynsä.
– Nyt on aika lähteä rakentamaan loppuvaalikauteen oikeanlaista päättäväisyyttä viedä jäljellä olevat uudistukset läpi.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic