Lounais-Häme

Ketterä odotetun kova

Imatran Ketterä ei syyttä keiku Suomi-sarjan piikkipaikalla, sillä joukkueella on muita runsaamman budjetin lisäksi samassa suhteessa myös taitoa ja osaamista.

FPS kärsi kotitappion numeroin 2 – 6 (1-3, 1-3, 0-0), mutta pelasi ihan kelvollisesti. Toinen erä oli isännille heikoin, mutta kolmannessa Palloseura pystyi luomaan useitakin maalipaikkoja, tulosta niistä ei kuitenkaan syntynyt.

Alakerrasta lievästi vajaamiehinen kotijoukkue uskoo valmentaja Asko Rantasen mukaan saavansa sunnuntain KooVee-otteluun ainakin yhden pakin lisää ja Tampereelle lähdetään voittamaan.

-Kyllähän Ketterä sarjan paras joukkue on, mutta tuskin sekään ilman tappioita jatkopeleissä ajelee. Tästä matsista nuoret pelaajamme saivat oivaa oppia ja tietävät entistä paremmin sen, että pelin missään hetkessä ei parane suuremmin nukahdella.

Tappiosta huolimatta Rantanen oli suhteellisen tyytyväinen joukkueensa esitykseen ja uskoo otteitten edelleen paranevan.

Ketterän joukkue harjoittelee kaksi kertaa päivässä ja se myös näkyy. Joukkue liikkuu erinomaisesti, liikuttaa kiekkoa hyvin ja nipussa on useampia erittäin ratkaisuvalmiita pelaajia.

Slovakkihyökkääjä Ondrej Mikula keräsi tehot 2 + 2 eikä Latvian maajoukkueessakin esiintynyt Rudolf Maslovskiskaan mitenkään onneton ollut.

Kotijoukkueen Juuso Hämäläinen teki maalin ja syötti toisen ja pisti pyttykerhon valinnan eteen. Makkarapaketti meni kuitenkin puolustaja Joona Talalle eikä se mikään vääryys ollut.

Valtteri Valtonen vaihdettiin maalin suulta kuudennen takaiskun jälkeen.

-Ei niistä voi kuitenkaan kaveria syyttää, Rantanen sanoi.

Maalin suulle luistellut Henri Viitala piti veräjänsä koskemattomana eli näyttäisi siltä, että Tampereella aloittaa Viitala.

 

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti