Lounais-Häme Forssa

Kevätnäytös käynnisti vilkkaan voimisteluviikonlopun - Tänään Feeniks täyttyy Forssa-cupin joukkueista

Telinevoimistelun 8-12 -vuotiaiden ryhmä esiintyi jääkiekkofaneina. Kuva: Lassi Puhtimäki
Telinevoimistelun 8-12 -vuotiaiden ryhmä esiintyi jääkiekkofaneina. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan Naisvoimistelijoiden vuoden vilkkain viikonloppu käynnistyi lauantaina Feeniksissä perinteisellä kevätnäytöksellä.

FNV juoksutti täpötäyden katsomon eteen koko kattauksensa, kun 22 näytöksessä esiintyivät aikuisvoimistelijoita lukuunottamatta liki kaikki seuran lähes neljä sataa voimistelijaa.

Kevätnäytöksen teemana oli kilpailut. Teema ei rajoittunut vain voimisteluun, sillä ohjelmiin oli viitteellisesti haettu vaikutteita muun muassa jääkiekosta, uinnista, taitoluistelusta ja miniderbystä sekä myös tuomareista, voittajista, kannattajista ja tukijoukoista.

 

Näissä kilpailuissa kaikki palkittiin, kun jokainen voimistelija sai päättymässä olevan kauden päätteeksi mitalit.

Lisäksi joukkuekohtaisilla kiertopalkinnoilla palkittiin 8-10 -vuotiaiden ryhmästä Aquilasta Viivi Peltonen, 10-12 -vuotiaiden Taikasta Frida Koskela ja Jenna Kaskenoja, 12-14 -vuotiaiden Hileestä Matilda Ahlgren, 14-16 -vuotiaiden Välkkeestä Emmi Nieminen sekä 16-20 -vuotiaiden Madelinesta Aino Tähtinen.

 

Kilpailuteeman mukaisesti seuran kilpailuryhmät esittivät ja treenasivat kevätnäytöksessä kilpailuohjelmiaan, joilla ne osallistuvat tänään kotikisaan Forssa-cupiin.

Feeniks täyttyy 28 seuran 56 joukkueesta ja yli 500 voimistelijasta, jotka kilpailevat neljässä eri sarjassa ikäluokissa kahdeksasta neljääntoista vuoteen.

Isäntäseuraa Forssan Naisvoimistelijoita edustavat Aquila 8-10 -vuotiaissa, Taika ja Taika jr 10-12 -vuotiaissa sekä Hile 12-14 -vuotiaissa. FL

 

Uusimmat

Näkoislehti

25.9.2020

Fingerpori

comic