Lounais-Häme

Kiertoliittymän urakkakisa uusiksi Forssassa

Turuntien ja Rautatienkadun risteyksen kiertoliittymän urakkakilpailu käydään uusiksi Forssassa. Kaupungin tekninen ja ympäristötoimi kilpailutti hankkeen viime maaliskuussa.

Urakkakilpailussa jätetyt tarjoukset ylittivät tuntuvasti kaupunginvaltuuston osoittaman 400000 euron rahoituksen. Tekninen johtaja Antti Heinilä keskeytti hankinnan huhtikuun alussa.

Yhdyskuntalautakunta päätti keskiviikkona esittää kaupunginhallitukselle, että kohteen määrärahavarausta nostettaisiin 300000 eurolla yhteensä 700000 euroon.

Lisäksi yhdyskuntalautakunta päätti pitää kiertoliittymän materiaalivalinnat tehtyjen suunnitelmien mukaisena.

Heinilä toivoo, että päätös määrärahasta saataisiin mahdollisimman nopeasti. Määrärahasta tulee päättämään kaupunginvaltuusto.

Heinilä sanoo, että urakan toteutuksen kaavailuissa on lähdetty siitä, että työt haittaisivat mahdollisimman vähän liikennettä heinä-elokuussa suurten kesätapahtumien aikana.

Toisaalta kalenteri juoksee koko ajan kiihtyvää vauhtia, koska talvella kivitöiden tekeminen on hankalaa. Heinilä sanoo, että tavoitteena olevan, että kiertoliittymä saataisiin valmiiksi tämän vuoden aikana. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic