Lounais-Häme

Kivikova Puola joutui taipumaan erätappioon Suomelle - sunnuntaina elintärkeä Puerto Rico -peli

Varna
15.09.2018, 22:50

Urheilu-uutiset

Suomi hävisi lentopallon miesten MM-kisoissa puolustavalle maailmanmestarille Puolalle 1-3 (20-25, 28-26, 16-25, 15-25). Suomi on voittanut kolmesta pelistään yhden ja on Bulgarian Varnassa pelattavassa D-alkulohkossa neljäntenä. Kaikki kolme peliään voittanut Puola jakaa lohkon kärkipaikkaa Iranin kanssa, Bulgarialla on kaksi voittoa.
Puolan voittaman avauserän jälkeen Suomi taisteli hienosti toisessa erässä, ja vei erän kolmannella eräpallolla. Kolmas ja neljäs erä olivat sitten jälleen Puolan hallinnassa.
– Nautittiin ja parhaamme tehtiin. Vastustaja oli parempi, mutta nuorella porukalla hyvin haastettiin. Ja toisessa erässä oltiin ratkaisupaikoissa rohkeita ja napattiin erä, passari Mikko Esko kommentoi Ylen tv-haastattelussa.
Suomi kohtaa sunnuntaina jatkohaaveiden kannalta tärkeässä pelissä Puerto Ricon. Suomen voittama Kuuba ja Puerto Rico ovat lohkossa voitoitta.
– Puerto Rico on voitettavissa oleva. Elintärkeä peli meille, ja siihen lähdetään nyt valmistautumaan. Isot panokset, ja ei muuta kuin peliin sata lasissa, Esko maalaili.

STT

Kuvat:

Uusimmat

Fingerpori

comic