Lounais-Häme

Koetukselle piste Sotkamosta

Jokioisten Koetus otti kauden ensimmäisen pisteensä Ykköspesiksessä, kun alkukauden kaikki pelinsä voittanut Sotkamon Jymyn kakkosjoukkue otti kotivoiton 2-1 (2-3, 3-2, 3-0).

Koetuksen piste tuli ensimmäisen jakson 3-2 voitosta. Jokerilyöjät Antti Hampori ja Samu Saarinen veivät Koetuksen 2-1 johtoon. Kolmas juoksu tuli harhaheitolla.

Toisellakin jaksolla Koetus meni viimeisessä vuorossa 2-0 johtoon Hamporin lyönnillä ja sen jälkeen harhaheitolla. Sotkamo nousi tasoittavallaan johtoon ja 3-2 jaksovoittoon.

Supervuorossa Sotkamo löi kolme juoksua, jotka toivat sille voiton ja kaksi sarjapistettä.

Koetus rakensi mukavasti 17 kolmostilannetta Sotkamon 13 vastaan, mutta kotiutusprosentti jäi vaisuksi kolmella lyödyllä juoksulla.

– Olen pisteeseen tyytyväinen, mutta en siihen miten Sotkamo tuli lopussa ohitse. Pelasimme seitsemän vuoroa loistavaa ulkopeliä, kunnes lopussa tuli yksi juoksun tuottanut harhaheitto, josta Sotkamo sai vielä tilanteen jatkumaan, totesi Koetuksen pelinjohtaja Mika Lehto.

Koetuksella oli mukana uusia pelaajia, kun omista kasvateista Aleksi Åberg ja Eemeli Mäntyvaara pelasivat ensimmäiset Ykköspesiksen ottelunsa, kuten myös Hyvinkään Tahkon B-juniori Aleksanteri Haukka.

Koetus jatkaa vieraspelireissuaan tänään Siilinjärvellä. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic