Lounais-Häme

Koetuksen ykkösjoukkue putosi Suomensarjaan

Lievestuoreen Olli Kiiveri pudotti ykkösjoukkueen Ykköspesiksestä. Kakkonen taipui Loimaalle lohkovälierissä.
Teemu Mäntyvaara löi Koetuksen kakkosjoukkueen ja Loimaan Palloilijoiden kohtaamisessa pelin ensimmäisen juoksun, mutta se ei kotijoukkuetta voittoon asti siivittänyt.

Jokioisten Koetus on ensi kaudella mielenkiintoisen ja haastavan tilanteen edessä. Seuran edustus- ja kakkosjoukkue pelaavat ensi kaudella ilman kabinettipäätöksiä Suomensarjan etelälohkoa. Asia varmistui, kun ykkösjoukkue hävisi toisen kerran Lievestuoreelle ja kakkosjoukkue jäi Loimaan jalkoihin.

Koetuksen edustusjoukkue tappeli Lievestuoreella paljon paremmalla peli-ilmeellä kuin keskiviikon kotipelissä. Isänniltä tuli myös apuja, sillä Koetuksen kuudesta juoksusta peräti viisi syntyi harhaheitoilla. Koetus loi kuitenkin 19 kolmostilannetta Lievestuoreen 13:a vastaan, mutta kotiutuksissa kotijoukkue oli hurjan tehokas.

Yksi pelaaja Lievestuoreen joukkueessa oli tälläkin kertaa pitelemätön. Jokerilyöjä Olli Kiiveri paukutti kotijoukkueen kahdeksasta juoksusta peräti kuusi.

Kiiveri aloitti juoksutehtailun heti ensimmäisessä vuoroparissa kotiuttamalla Ilkka Ylitalon ja Miika Keski-Petäjän. Toisessa vuoroparissa hän löi kotiin Teemu Kenkkilän ja kolmannessa jälleen Ylitalon sekä Petrus Heinosen.

Koetuksen kaikki juoksut tulivat harhaheitoilla. Lauantain peliin mukaan päässyt Leevi Lehto toi kaksi ja Aleksanteri Haukka yhden.

Toisen jakson alkajaisiksi syntyi Koetuksen ainoa lyöty juoksu. Sen löi tuttu kotiuttaja, jokeri Antti Hampori Mika-Matti Heinosen tuomana. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Lievestuore kuittasi toisen tasoittavalla lukemiksi 3-1.

Koetus nousi vielä kotijoukkueen harhaheittojen turvin tasoihin, muttei pystynyt tekemään sitä neljättä, supervuoropariin vievää juoksua. Näin peli sarjapaikkansa varmistaneelle Lievestuoreelle lukemin 1-0.

Forssan Lehti ei tavoittanut Koetuksen pelinjohtaja Mika Lehtoa kommentoimaan ottelun tapahtumia. FL

Asiasanat

Uusimmat

Näkoislehti

4.7.2020

Fingerpori

comic