Lounais-Häme

Koetus haki Järvenpäästä kaksi pistettä

Koetuksen kakkosjoukkue otti toisen voittonsa kesän suomensarjassa, kun se kukisti tasaisessa pelissä täpärästi kotijoukkue Kinnarin Pesiksen jaksoin 0–1 (7–7, 4–5). Voitosta rapsahti taulukkoon tärkeät kaksi sarjapistettä.

Avausjakso Järvenpäässä mentiin tasatahtia. Kinnari pääsi avausvuorossa 2–0-johtoon Koetuksen harhaheiton turvin. Lisää seurasi, sillä joukkue tehtaili vuoron aikana vielä kolme juoksua.

Koetus kuittasi seuraavassa vuorossa tasoihin ja vielä ohikin. Jerry Villa takoi kaksi ensimmäistä juoksua. Koetus oli vuoron päätteeksi jo 5–7-johdossa, kun Nestori Kalliomäki teki kunnarin ajotilanteessa ja Akseli Åberg iski jatkotilanteesta nuoren miehen vielä kolmoselta kotipesään.

Seuraavat vuoroparit mentiin juoksuitta, kunnes Joonas Maunu junaili kotijoukkueelle tasoittavat kaksi juoksua neljännen vuoroparin tasoittavalla.

– Molemmille joukkueille tuli avausjaksolla paljon ulkopelivirheitä, sen takia juoksuja oli noin paljon, Koetuksen kakkosjoukkueen pelinjohtaja Petri Lehtonen kertoi.

Toinen jakso oli lähes yhtä tasainen kuin ensimmäinen. Kinnarin Pesis oli terävänä ja meni alussa 3–0-johtoon. Jerry Villa iski Koetuksen kirille toisessa vuorossa taas alkutahdit.

Koetus tuli tasoihin 3–3:een, kun Niko Lintula kotiutti Akseli Åbergin ja Eetu Mutikainen kipitti kotiin Järvenpään harhaheiton avulla.

Järvenpää kävi neljännessä vuorossa 4–3-johdossa, mutta Koetuksen pinna piti tiukassa tilanteessa. Tomi Lehtonen toi ajotilanteessa Joel Ilolan lyönnillä pelin tasoihin ja sitten Nestori Kalliomäki iski ottelulle niitin kotiuttamalla Eetu Mutikaisen.

– Saimme toisella jaksolla karsittua virheitä ja pystyimme pelaamaan tarkasti. Sanoin jo aiemmin, että napsimme sarjassa paljon pinnoja, kunhan pystymme välttämään virheitä, Lehtonen arvioi.

1+4 lyönyt ja 2 juoksua tuonut Nestori Kalliomäki palkittiin Koetuksen parhaana. Joukkueen kakkospalkinnon pokkasi Tomi Lehtonen.

– Tosi rohkeaa peliä nuorilta miehiltä, kehui Lehtonen pelaajiaan.

Koetus II:n pelit jatkuvat sunnuntaina Jokioisilla Ikaalisten Tarmoa vastaan. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic