Lounais-Häme

Koetus II taas vahvana vieraissa

Pasi Rakkolainen

Jokioisten Koetuksen kakkosjoukkue jatkoi Suomensarjassa vahvoja vieraspelejään nyt Ikaalisissa, josta kolme sarjapistettä lähti Jokioisille lukemin 2-0 (6-3, 7-1).

Koetus II:n ensimmäinen kausi Suomensarjassa on ollut erikoinen, kun joukkue hävisi kaikki seitsemän kotipeliään, mutta on voittanut viidestä vieraspelistään jo neljä. Yksi kotitappio kääntyi myöhemmin voitoksi juuri Ikaalista vastaan sen käytettyä edustuskelvotonta pelaajaa.

Eilinen voitto nosti Koetuksen sarjataulukossa kolmanneksi, joten tällä tahdilla Koetus on menossa etelälohkon neljän parhaan pudotuspeleihin.

Koetuksen voitolle löi alkutahdit kauden neljännen ottelunsa pelannut Teemu Mäntyvaara. Hän paukautti heti ensimmäisessä vuorossa kakkospuolelta pallon läheiseen järveen kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti.

Ville Kallio löi vielä Mäntyvaaralle tuplajuoksun ja heti seuraavassa vuorossa Mäntyvaara kumautti jo ratkaisevasti 5-0 lukemat.

Myös toisella jaksolla Koetus hankki jaksovoiton kunnareilla. Ensin joukkueen humppilalaisvahvistus Erkka Niininen löi kolmannessa vuorossa takaa läpi 1+1 juoksut.

Seuraavassa vuorossa oli Ville Niemisen vuoro kylvettää palloa järvessä 1+1 tehoin.

Mäntyvaara löi voittajille 1+3 juoksua, Niininen ja Nieminen 1+1 sekä Teemu Mäkinen 2. Kärkenä edennyt Nieminen toi lisäksi neljä juoksua.

– Käytimme avaraa kenttää hyväksemme sekä merkatuilla ja myös vapailla lyönneillä. Ulkopelimme oli tosi tiivistä eikä vastustaja päässyt missään vaiheessa peliin mukaan. Pelimme kulkee nyt hyvin ja tilanteita syntyy mukavasti, myhäili Koetuksen pelinjohtaja Petri Lehtonen. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic