Lounais-Häme

Koetus II:lla riittää panosta runkosarjan päätöskierrokselle

Koetuksen kakkosjoukkueella riittää panosta suomensarjan etelälohkon päätöskierrokselle. Mikäli Koetus nipistää keskiviikkona vieraskentältä Turku-Pesikseltä pisteenkin, etenee joukkue lohkon välieriin.

Hyvän kauden pelannut Koetus on ennen keskiviikkona pelattavia lohkon päätöspelejä lohkon kolmantena.

Kärkijoukkue, 30 pistettä kerännyt helsinkiläinen Puna-Mustat on jo varmistanut paikkansa välierissä, samoin toisena 29 pisteellä oleva Loimaan Palloilijat. Koetus on 20 pisteellä kolmantena, Hyvinkään Tahko II 19 pisteellä neljäntenä, Turku-Pesis 18 pisteellä viidentenä ja järvenpääläinen Kinnarin Pesis 17 pisteellä kuudentena. Neljällä viimeksi mainitulla on ennen runkosarjan päätöspelejä saumat neljän parhaan välieriin.

-Pinnalla kausi jatkuu, tiivistää Koetuksen pelinjohtaja Petri Lehtonen päivän panoksen.

 

Turku-Pesis ei ole kotikentällään helppo vastus, mutta kaadettavissa.

-Peliä lähdetään voittamaan, vaikka pistekin riittää. Kyllä se ensimmäisen jakson voitto helpottaisi tilannetta, Lehtonen sanoo.

Turulla on terävä kärki ja muutama kova lyöjä, kuten Koetuksessa pari kautta sitten pelannut Otto Santaniemi. Kunhan kärki saadaan kuriin, Koetus on pelissä vahvoilla.

-Ulkopelin on pidettävä, sisällä pystymme kyllä tekemään tarvittavat juoksu. Piste otetaan, kaksi ja kolmekin ovat mahdollisia, Lehtonen suunnittelee.

Koetus II:n tavoitteina kauteen lähdettäessä olivat sarjapaikan säilyttäminen ja nuorten pelaajien kehittäminen. Ne on jo saavutettu, mutta nälkää riittää vielä.

-Olisihan se hienoa saada kauden loppuun lisää pelejä.

Suomensarjan välierät alkavat keskiviikkona 15. elokuuta. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti