Lounais-Häme

Koetus kampanjoi vajaat sata kausikorttia

Jokioisten Koetus myi viikko sitten päättyneen kausikorttikampanjansa aikana lähes sata eli tarkalleen 93 kausikorttia ensi lauantaina alkavalle pesäpallon sarjakaudelle.

Koetus kauppasi kausikorttia, jolla pääsee sekä edustusjoukkueen kotipeleihin Ykköspesiksen että kakkosjoukkueen Suomensarjan otteluihin. 18 kotipelin kausikortti maksoi 85 euroa ja eläkeläisille sekä opiskelijoille 60 euroa. Kotipelien määrä putosi yhdellä alkuperäisestä, kun Riihimäki luopui viime viikolla Suomensarjasta.

– Tavoitteena oli myydä sata kausikorttia, joten siinä mielessä en ole tulokseen ihan tyytyväinen. Toisaalta tämä oli ensimmäinen kausikorttikampanja Koetuksen historiassa, joten kausikortteja myytiin enemmän kuin koskaan, kommentoi Koetuksen puheenjohtaja Ari Kettunen.

Koetuksen viime kauden yleisökeskiarvo oli Suomensarjassa 250 katsojan vaiheilla.

– Olen erittäin tyytyväinen, jos yllämme tällä kaudella 300 katsojan keskiarvoon, Kettunen sanoo.

Tuolla 300 katsojan keskiarvolla Koetus yltäisi tämän kauden Ykköspesiksessä todennäköisesti sarjan puolivälin vaiheille. Viime kaudella Ykköspesiksen yleisökeskiarvo päätyi 426:een, mutta tällä kaudella se putoaa, kun ainoana yli tuhannen hengen kotikatsomoita vetänyt Hamina nousi Superpesikseen.

Forssan Palloseura käynnisti huhtikuussa oman kausikorttikampanjansa, jonka tavoitteena on myydä 500 kappaletta 50 euron hintaisia kausikortteja jääkiekon Suomi-sarjaan ja harjoituspeleihin. FPS:n tiedotteen mukaan kampanjan toteutuminen edellyttää 500 korttivarauksen täyttymistä tämän kuun loppuun mennessä.

– Varauksia on nyt noin 300. Uskon että tavoite täyttyy, sillä kampanja-aikaa on vielä monta viikkoa, sanoo FPS:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela.

– Kiinnostus varmasti kasvaa, kun julkaisemme lähiaikoina ensi kauden pelaajasopimuksia. Meillä on lisäksi pari muutakin kikkaa loppukiriä varten, Vuorela vinkkaa. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic