Lounais-Häme

Koetus teki seurahistoriaa - kuuden voiton keskiviikko

Koetuksen komea keskiviikko ei jäänyt vain miesten joukkueiden menestykseen. Koetuksen edustuksen ja kakkosjoukkueen ohella keskiviikon peleissä voittoihin ylsivät seuran D-juniorijoukkueet valtakunnallisella Suurleirillä Tampereella.

Koetus otti päivän aikana peräti kuusi voittoa. Edustus päihitti Ykköspesiksessä Pöytyän Urheilijat jaksoin 2–0, kakkosjoukkue antoi samoin jaksolukemin kyytiä Hyvinkään Tahko II:lle.

Lisäksi Koetuksen D-pojat pehmittivät Suurleirin kilpasarjassa Alajärven Ankkurit 6–2 ja Kempeleen Kirin 4–3. D-tytöt tekivät samana päivänä hyvää jälkeä pelisarjassa. Koetus kaatoi Pattijoen Urheilijat lukemin 8–0 ja Ruoveden Pirkat 18–8.

– Keskiviikkona tehtiin varmasti seurahistoriaa. Miesten kaksi joukkuetta voittivat ottelunsa ja samaan aikaan D-junnujoukkueet ottivat neljä voittoa Suurleirillä, kertoo Koetuksen kakkosjoukkueen pelinjohtaja, myös seuran juniorijaoston puheenjohtajana toimiva Petri Lehtonen.

Pesäpallo on ollut pitkään kovassa kurssissa Jokioisilla, mutta tällä kaudella on otettu vielä iso askel eteenpäin. Miehissä pelaa kaksi joukkuetta korkealla tasolla: edustus Ykköspesiksessä ja kakkosjoukkue suomensarjassa.

Lisäksi junioritoiminta on hyvällä mallilla, joukkueet menestyvät hienosti ja harrastajia riittää. Seuralla on tällä kaudella muun muassa kaksi tyttöjoukkuetta. Homma toimii seuran sisällä, ja tarvittaessa pystytään tekemään yhteistyötä muidenkin seurojen, kuten esimerkiksi Humppilan Veikkojen kanssa.

– Organisaatio on hyvässä kunnossa. Joukkueilla on osaavat valmentajat, taustavoimat tekevät hyvää työtä ja pelaajien vanhemmat ovat innostuneita seuran toiminnasta. On mukavaa keskittyä kesällä pelaamiseen, kun taustat on tehty talvella hyvin, Lehtonen kehuu.

Koetuksella on nyt imua.

–  Saimme kesken kesän lisää junioreita E-ikäluokkaan. Se on harvinaista, Lehtonen kertoo. FL

 

Uusimmat

Fingerpori

comic