Lounais-Häme

Koiviston auto osti bussiyhtiö Onnibusin - Onnibus jatkaa kuten ennenkin

Molemmat yhtiöt liikennöivät myös Forssan kautta.

Suomen suurin linja-autokonserni Koiviston Auto on ostanut bussiyhtiö Onnibus.comin. OnniBusin omistaja Souter Investments ja Koiviston Auto ilmoittivat kaupoista torstaina.

Molemmat yhtiöt liikennöivät myös Forssan kautta. Koiviston auto ajaa Lahdesta Hämeenlinnan ja Forssan kautta Turkuun. Onnibus puolestaan ajaa Helsingistä Forssan kautta Poriin.

Onnibus on myös aiemmin kilpaillut Koiviston Auton kanssa Lahti-Turku -reitillä.

Koiviston auton konsernijohtaja Antti Norrlinin mukaan OnniBusin kaukoliikenneverkosto tulee laajenemaan. Brändiä ja liikennettä tullaan myös kehittämään OnniBus.comin nykyisen johdon alaisuudessa.

– Asiakkaan näkökulmasta OnniBus.comin tekemiseen ei tule kaupan myötä muutosta. Keskitymme asiakkaisiimme nyt kasvavassa verkostossa ja jatkamme työtä matkustuspalvelujen kehittämisessä. OnniBus.comin tavaramerkkinä oleva ”liput alkaen 1 euro + 1 euron varausmaksu” -hinnoittelu jatkuu, OnniBusin toimitusjohtaja Lauri Helke kertoo yhtiön tiedotteessa.

Helken mukaan OnniBusin ja Koiviston Auton kaukoliikenneverkostojen yhdistäminen luovat entistä kattavamman kaukobussipalvelun.

OnniBus.comin perustivat Lauri Helke, Petteri Rantala ja Pekka Möttö vuonna 2012. Halpabussiksi brändätty yhtiö avasi hintakilpailun aiemmin suljetuilla suomalaisilla kaukobussimarkkinoilla. FL

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti