Lounais-Häme Forssa

Koivunen kunkku Pilvenmäellä, Hiihtoliitollakin luisti Forssassa

Magic Monday alkoi Pilvenmäellä Arto Laaksosen ohjastaman Marttiuksen voitolla. Kuvaaja: Lassi Puhtimäki
Magic Monday alkoi Pilvenmäellä Arto Laaksosen ohjastaman Marttiuksen voitolla. Kuvaaja: Lassi Puhtimäki

Magic Monday ei tarjonnut osaajille kuin 11,60 euroa, mutta urheilullisesti saatiin sitäkin enemmän.

Pilvenmäellä mentiin kovempaa kuin Kuopiossa ja illan helmenä oli T65-pelin päätöskohde, jossa Olli Koivusen ohjastama North Lexus näytti mikä hän on miehiään.

Ruuna otti keulat puolikkaan kohdalla 12,0-aikaisella avauksella minkä jälkeen se pisteli halukkaasti muitten edellä lopettaen vielä näytöstyyliin 11,0. Tästä kaverista varmasti kuullaan vielä.

Toisen 65-voittonsa nuorempi Koivunen nappasi Heavy Beatilla ja teki sen hirmuisella loppukirillä. Ruuna matkasi aivan takajoukoissa, mutta ehti sieltäkin vielä ykköseksi.

– Hevonen kävi lähdössä tosi kuumana eikä rauhoittunut vielä kierroksenkaan kohdalla. Mutta loppua se lensi kuin raketti, analysoi Koivunen lähdön tapahtumia.

Kolmas voittaja Pilvenmäellä oli Westcoast Skipper ohjissaan Hannu Torvinen. Loistoreissun saanut suosikki Matter Of Course oli lopussa pehmeä ja se jätettiin totosijojen ulkopuolelle.

Kuopion kohteet menivät Grouse Manille, Rupeltajalle ja Minto´s Don Juanille. Keskimmäisen voittoa tarkasteltiin vartin verran ennen kuin se todettiin ykköseksi ennen Tähtituulaa.

Minto´s Don Juan vei omaa lähtöään alusta alkaen ja voitto oli ohjastaja Henri Bollströmille uran tuhannes.

Pilvenmäen kakkoslähdössä nähtiin rivakka lopetus kun 4-vuotias Bismarck Comery lensi lopun puolihuolimattomasti 11,5. Ruunan omistaa Talli Hiihtoliito, joten suomalaisella suksiurheilulla menee ainakin jollakin sektorilla hyvin.

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic