Lounais-Häme

Kokeilisitko tänä vappuna mojiton tai lonkeron makuista simaa? Tästä löydät reseptit vappusiman uusiin kavereihin

Vielä ehtii mainiosti panna siman tekeytymään vapuksi. Testasimme perinteisen sitruunaisen siman lisäksi greipillä, limellä ja marjoilla maustettua simaa.
Laseissa on vasemmalta lukien perinteistä simaa, mintulla ja limellä maustettua mojitosimaa, mustikoista, karpaloista ja punaherukoista tehtyä marjasimaa sekä greipillä ja rosmariinilla maustettua lonkerosimaa. Kuva: Pekka Rautiainen

Vielä ehtii mainiosti panna siman tekeytymään vapuksi. Testasimme perinteisen sitruunaisen siman lisäksi greipillä, limellä ja marjoilla maustettua simaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic