Lounais-Häme Ypäjä

Koko perheen joulumarkkinat Ypäjällä – Pääpaino on paikallisissa kädentaitajissa

Ypäjällä järjestetään koko perheen joulumarkkinat 30. marraskuuta. Kuva: Seppo Pessinen
Ypäjällä järjestetään koko perheen joulumarkkinat 30. marraskuuta. Kuva: Seppo Pessinen

Kulttuuri Puomi järjestää koko perheen joulumarkkinat lauantaina 30. marraskuuta Pertunkaaren urheiluhallissa kello 11–15. Markkinat järjestetään jo viidettä kertaa. Tapahtuma on kävijöille maksuton ja urheiluhallilla on hyvät, tilavat pysäköintialueet.

Koko perheen joulumarkkinoilla on yli viisikymmentä myyntipaikkaa sekä urheiluhallissa sisällä että hallin pihalla. Pääpaino on paikallisissa kädentaitajissa, jotka tuovat kävijöiden ihasteltaviksi ja osteltaviksi upeita käsitöitä, leivonnaisia, joululahjoja ja koristeita.

Elli Lukander ja Marko Simi viihdyttävät yleisöä jouluisen musisoinnin merkeissä pitkin päivää. Voice of Finlandista tunnetuksi tullut Marko Simi kiertää jouluisissa merkeissä Simi & Sini -kiertueella ympäri seutua. Idolsiin osallistunutta Elli Lukanderia on mahdollista kuulla joulukuussa hänen ensimmäisessä omassa joulukonsertissaan. Kulttuuri Puomin joulumarkkinat on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näitä tulkitsijoita samalla lavalla.

MLL tuo tapahtumaan pomppulinnan lasten iloksi. Hevospitäjän yhtenäiskoulun tukioppilaat valvovat pomppulinnan käyttäjiä. Joulupukki ja muori vierailevat tapahtumassa puolenpäivän aikoihin.

Tapahtumassa julkistetaan Ypäjän kunnan järjestämän Tunne Ypäjä -kilpailun voittajat. Kilpailussa on haettu videoita, kuvia ja tekstejä hevospitäjästä. Ypäjän kunnan edustajat ovat tavattavissa Ypäjä Loungessa. Paikalle odotetaan kunnanjohtajaa sekä kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston puheenjohtajia.

Toinen julkistaminen liittyy ypäjäläisiin toimijoihin. Kulttuuri Puomi on jakanut Vuoden ypäjäläinen teko -tunnustuksia vuodesta 2016. Tänä vuonna vuoden ypäjäläiseksi teoksi on haettu yhdistyksiä, yrityksiä ja yhteisöjä, jotka ovat tehneet Ypäjällä tai ypäjäläisten eteen hyvää työtä.

Kulttuuri Puomin joulumarkkinat 30.11. klo 11–15 Pertunkaaressa, Pertuntie 5, Ypäjä.

Uusimmat

Näkoislehti

12.7.2020

Fingerpori

comic