Lounais-Häme Forssa

Kondiittorimestari Pekko Koivisto yllätti tutkinnossa olutviskiprinsessalla, uuden tuotteen takana täytyy olla into ja oivallus

Pekko Koivisto jatkaa Antin Konditorian mestariperinnettä Forssassa. Olutviskiprinsessakakku yllätti tutkinnon vastaanottajan.
Pekko Koivisto kuorruttaa keväisiä mangomousseleivoksia kondiittorimestarin tarkkuudella. Mestaritutkinnon suorittaminen oli luonnollinen jatkumo hänen urallaan. Kuva: Tapio Tuomela
Pekko Koivisto kuorruttaa keväisiä mangomousseleivoksia kondiittorimestarin tarkkuudella. Mestaritutkinnon suorittaminen oli luonnollinen jatkumo hänen urallaan. Kuva: Tapio Tuomela

Kolme erilaista erikoistäytekakkua: moussekakku, olutviskiprinsessakakku ja juustokakku. Kolme erilaista erikoisleivosta: Macaron mousseleivos, Ecláir mousse ja Petit four. Lisäksi taitotyö suklaasta ja tuotekehitysprojekti. – Tuotteiden ideointi ja valmistus ei ollut vaikeaa,...

Pekko Koivisto jatkaa Antin Konditorian mestariperinnettä Forssassa. Olutviskiprinsessakakku yllätti tutkinnon vastaanottajan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic